WHITE PARTY S ORANCELLOM

Foto Bili smo na najvećem i najglamuroznijem istarskom partyju

Piše: Eleonora Matković Čakić

24.08.2024 - 12:53
Foto: Nenad Čakić
Foto: Nenad Čakić

Bila je to još jedna nezaboravna noć u organizaciji Aure, Beach bara D'or i Borisa Ružića. Ekipe u bijelom, sjajna atmosfera, izvođači, gosti, vrhunski kokteli…  Još jedan dugoiščekivani White party 'Sapore di sale, sapore di mare 2024' apsolutno je oduševio sve prisutne.

Za ovogodišnji White party u Funtani bila je prava pomama i tražila se karta više. Od organizatora sam doznala da je bilo gotovo 2.500 upita za rezervacije, tako da mnogi koji su željeli nažalost nisu mogli prisustvovati. Čini se da je postalo stvar prestiža biti na najvećem i najglamuroznijem istarskom partyju, koji se ove godine održao po četvrti put i okupio oko 1400 posjetitelja.

 

Ništa nije bilo prepušteno slučaju, čak štoviše, u odnosu na prošlogodišnji event, ljestvica je podignuta još više. To se moglo i očekivati od vrlo profesionalnog trojca, organizatora ovog prestižnog događaja, vlasnika Beach bara D'or Katje i Adriana Ukušića, obiteljske destilerije Aura, vlasnika Daše i Mišela Sirotića i naravno, Borisa Ružića, našeg vrhunskog dizajnera.    

Ove godine party je bio posvećen pravoj ljetnoj poslastici destilerije Aura, zamamnom likeru Orancello, koji se priprema od kora ekoloških naranči i izuzetno prija u vrućim ljetnim večerima u spritz varijantama. U čast Orancellu, poznata istarska plaža D'or u Funtani pretvorena je u čarobno mjesto, u bijelo-narančastu rapsodiju prepunu mirisnih naranči i s pomno biranim dekoracijama fantastičnog Borisa Ružića.

No, bilo je tu i ostalih Aurinih pića veličanstvenih aroma, koje su očaravale goste partyja, od kojih su mnoga okićena domaćim i svjetskim zlatnim medaljama.

Ovaj prestižan event obilovao je dobrom energijom, ekskluzivnošću i glamurom. Organizatori su još jednom uspjeli nadmašiti sva očekivanja i definitivno su pružili gostima veličanstveni party s nekoliko fantastičnih kutaka za fotografiranje od photo walla, bačvi, ležaljki, bijelih šešira s narančastom trakom…

Ne znam kada sam na nekom eventu vidjela toliko predivnih ljudi u bijelom, pa je White party bio i svojevrsna modna revija s odličnim stylinzima, od prekrasnih haljina, efektnih kompleta i statement komada do trendi i dizajnerski komada.

Party nije razočarao ni kada je zabava u pitanju. Zvijezda večeri bio je Tony Cetinski, no večer su dodatno zagrijali i učinili nezaboravnom fenomenalni članovi Mint cabaret showa s profinjenim plesačima i atraktivnom koreografijom koja je zaokružila ovu čarobnu priču i nevjerojatnu atmosferu, a bilo je tu i mnogo drugih iznenađenja, poput plesne točke u moru, plesača u kostimima s perjem, fire showa i puštanja stotine lampiona.

Bio je to ogroman i odgovoran posao za organizatore pa vjerujem da su, kada su se na kraju ove predivne večeri popeli na pozornicu kako bi se zahvalili svim gostima, odahnuli. Event je završio predivnim vatrometom, koji je bio točka na i ovog prestižnog eventa.

Nevjerojatna atmosfera, nevjerojatna noć i party o kojem će se još dugo pričati. Ako ovaj event usporedim s onim prošlogodišnjim, jednostavno ne znam čime bi nas organizatori iduće godine još više mogli oduševiti.

Kako je bilo i tko je sve bio na White partyju pogledajte u našoj fotogaleriji.

Tweet

Posljednje novosti