no što s radnicima?

Otkrivamo za koliko eura je Mima prodala svoje nekretnine. Javili se i iz Emmezete

Piše: Marcello Rosanda

12.09.2024 - 18:02

"Emmezeta, vodeći maloprodajni lanac trgovina za opremanje doma, s uzbuđenjem najavljuje širenje na hrvatskom tržištu. Planira otvaranje novih trgovina u Kukuljanovu, Koprivnici i Istri, s lokacijama u Puli i Poreču", poručuju iz tog lanca trgovina namještaja i kućanskih potrepština. Podsjetimo, naš je portal prije nekoliko dana pisao o tome da je tvrtka Mima prodala svoje nekretnine upravo Emmezeti, pa je ovaj njihov istup povezan upravo s tom poslovnom kupoprodajom.

Kako saznajemo, Mimine nekretnine u Puli, Poreču, Koprivnici, Rijeci i Zadru prodane su Emmezeti za ukupnu neto cijenu od 24.5 milijuna eura.

 

"Uz nova otvaranja, Emmezeta ostaje posvećena poboljšanju iskustva kupnje za svoje cijenjene kupce i uvjeta rada za sve zaposlenike. Tvrtka također ulaže u rekonstrukciju i preuređenje postojećih Emmezeta trgovina kako bi svima osigurala inspirativnu i ugodnu atmosferu. Radujemo se što ćemo proširiti poslovanje i ponuditi široki asortiman proizvoda i usluga za opremanje doma još većem broju kupaca u Hrvatskoj", kažu.

No, iako smo ih upitali što će biti s djelatnicima Mime, od kojih se neki već sada bivši, te koje će se sve promjene za radnike dogoditi uslijed te poslovne akvizicije, na to pitanje nisu odgovorili. Istovremeno, vlasnik Mime Milenko Marjanović ostaje i dalje nedostupan za naše pozive.

Tweet

Posljednje novosti