ČETVRTFINALE FUTSAL HMNL

Puljani lako prošli među četiri najbolje ekipe

0
DEan Moravac protiv Crnice (FOTO: MNK Crnica)
DEan Moravac protiv Crnice (FOTO: MNK Crnica)

Puljani su bez većih problema zaključili četvrtfinalnu seriju i plasirali se među četiri najbolje momčadi ovogodišnje Hrvatske malonogometne lige. Na šibenskom Baldekinu ponovili su rezultat iz prve utakmice u Puli (4:0) protiv Crnice i dokazali kako su s pravom jedni od glavnih aspiranata na ovogodišnji državni naslov.

Puležani su započeli svoj susret protiv Crnice s dobrom igrom, odmah preuzimajući kontrolu nad loptom. Već u prvih nekoliko minuta, Echeverry je pokazao koliko Puležani mogu biti opasni, prvo gađajući vratnicu, a potom promašujući nebranjenu mrežu s vrlo bliske udaljenosti. Iako su gosti pokazivali ozbiljnu prijetnju u početku, Luketin je na vratima Crnice uspio obraniti nekoliko dobrih pokušaja. Međutim, domaćin je djelovao neuvjerljivo u uvodnim minutama, stvarajući tek nekoliko prilika koje nisu predstavljale veći izazov za gostujućeg vratara Roberta Gozija.

 

Ipak, usporena Crnica je imala sjajnu priliku za pogodak u osmoj minuti, kada je Škugor imao priliku s šest metara, ali nažalost, pogodio je vratnicu. Unatoč propuštenoj prilici, Šibenčani su nastavili igrati sve bolje, stvarajući više prijetnji prema vratima Pule. Nakon 16 minuta, David Mataja je iskoristio priliku i postigao gol za Pulu, donoseći im vodstvo od 0:1. Do kraja poluvremena nije bilo većih prilika, pa su gosti otišli na odmor s minimalnom prednošću.

U drugom dijelu, igra se nastavila u istom tonu kao i u prvom. Objema ekipama pružale su se prilike, ali su vratari i dalje ostali na visini zadatka. Ipak, u četvrtoj minuti nastavka, Pula je udvostručila svoje vodstvo zahvaljujući Echeverryju. Slijedila su još dva brza gola za Pulu, što je rezultiralo konačnim rezultatom od 0:4. Iako je Šibenik pokušao promijeniti tijek igre uvodeći vratare-igrače, to im do kraja susreta nije uspjelo.

Crnica - Stanoinvest Futsal Pula 0:4(0:1)

CRNICA: Žarko Luketin, Lazar Milosavljević, Niko Škugor, Nikola Pavić, Dragan Vuković, Mario Jarmanović, Marko Odža, Danjel Knežević, Joaquin Piccioni, Antonio Perić, Nenad Knežić, Karlo Olivani, Jure Copić, trener: Ivica Podrug

STANOINVEST FUTSAL PULA: Roberto Aparecio Junior Gozi, Arthur Yann Tchaptchet Tchato, Felipe Echavarria Echeverry, Manolo Bilić, Franco Agustin Grillo, Florijan Cindrić, Daniel Moravac, Dean Moravac, Manuel Jesus Blazquez Pacheco, David Mataja, Antonio Siljan, Joaquin Herrero Castro, Stefano Galešić, Niko Vukmir, trener: Alvaro Martinez Castillo

STRIJELCI: 0:1 Mataja (16′), 0:2 Echeverry (24′), 0:3 De. Moravac (27′), 0:4 Bilić (31′) (S. Ž.)

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa