U potrazi ste za poslom?

Traže se vozači, skladištari, prodavači...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

aROMA gelato je sinonim za potpuno prirodni, artizanski gelato i vodeći brend u ovoj djelatnosti na području Hrvatske i regije. Kako bi i dalje svaki njihov sladoled dolazio uz besplatan osmijeh, traže osobu za poziciju Prodavač (m/ž) na više lokacija diljem zemlje. Očekuju komunikativnu osobu, koja je spremna na timski rad te odgovorno pristupa poslu, dok je prethodno radno iskustvo u ugostiteljstvu i/ili prodaji poželjno. Prijave primaju do 5. travnja.

Okusi kako je biti dio Jamnica plus tima i prijavi se na oglas za radno mjesto Vozač kamiona (ž/m). Od kandidata očekuju SSS, minimalno šest mjeseci radnog iskustva te vozačku dozvolu C kategorije. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 15.travnja.

Prehrambeni div, Vindija, koji zapošljava više od 4.000 ljudi u traži pojačanje na poziciji Skladišni radnik (m/ž). Kao novi član njihovog tima bit ćeš odgovoran/a za održavanje reda i čistoće skladišta te praćenje dnevnih istovara i utovara proizvoda. Oglas je otvoren do 4.travnja.

Trgovački lanac Tommy u potrazi je za više djelatnika na poziciji Voditelj odjela (m/ž). Svojim budućim kolegama nude konkurentna osnovna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te ugodnu radnu atmosferu. Svoju prijavu pošalji do 15. travnja.

Ina maloprodajni servisi zapošljava više djelatnika, na više lokacija diljem zemlje na poziciji Prodavač - konobar (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno SSS, osnovno poznavanje rada na računalu te  poznavanje engleskog jezika. Javi im se do 15. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa