u organizaciji ekomuzeja batana

Besplatan uskrsni ručak u Rovinju

0

Rovinjski Ekomuzej Batana prigodnim će programom obilježiti uskrsne blagdane. Svi posjetitelji moći će u nedjelju kušati tradicionalni meni, koji će se dijeliti besplatno (frigana riba i čaša vina), a dijelit će se i mirisne uskrsne pince te kuhana jaja, i to čak njih 2024.

 

Program će u nedjelju započeti u 10:30 i trajati do 13 sati, a nakon predaha druženje se nastavlja u popodnevnim satima od 17 do 19 sati. Na Uskrsni ponedjeljak program započinje u 10,, a trajat će do 13 sati. Kao i svako događanje u Ekomuzeju, i ovo će popratiti živa glazba za koju će biti zaduženi Sugar Notes, Viècia Ruveîgno i So Chic trio.

S prvim danima proljeća učenici rovinjskih osnovnih škola zamijenili su učionice Velikim molom i u obilju sunca prionuli posebno kreativnom zadatku. Na preduskrsnim radionicama u organizaciji Ekomuzeja Batan izrađivali su od papira nježne bijelo-roze cvjetove badema. Njima su potom pažljivo ukrasili najstariju rovinjsku batanu Risorta, stalno "usidrenu" ispred ulaza u Ekomuzej u znak dobrodošlice. Najljepša je to najava tradicionalnog Bataninog programa koji će ispred Ekomuzeja donijeti primamljive uskrsne okuse, mirise i, naravno, puno dobrog raspoloženja uz pjesmu i glazbu, najavljuju iz Ekomuzeja Batana. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa