zaprimljeno 89 prijava

Ovo su članovi kulturnih vijeća Grada Pule

06.03.2024 - 10:20

Grad Pula je 10. siječnja objavio Javni poziv ustanovama u kulturi, umjetničkim organizacijama i udrugama te drugim pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju djelatnost u području kulture za podnošenje pisanih i obrazloženih prijedloga kandidata za članove Kulturnog vijeća za glazbu i glazbeno-scenske umjetnosti, Kulturnog vijeća za likovnu umjetnost, Kulturnog vijeća za knjigu i nakladništvo, Kulturnog vijeća za scensku, dramsku i filmsku umjetnost, Kulturnog vijeća za interdisciplinarne i nove umjetničke i kulturne prakse i Kulturnog vijeća za zaštitu i očuvanje kulturnih dobara.

U roku za dostavu prijava po javnom pozivu zaprimljeno je 89 pravovremenih i potpunih  prijava ovlaštenih predlagatelja koji su predložili ukupno 47 kandidata za članove kulturnih vijeća Grada Pule-Pola.

Na temelju dostavljenih prijedloga gradonačelnik je donio Zaključak o imenovanju predsjednika i članova Kulturnih vijeća Grada Pule kojim se imenuju predsjednici i članovi kako slijedi:

Kulturno vijeće za glazbu i glazbeno-scenske umjetnosti: Nataša Petrić Tasha, predsjednica i članovi Sandro Vešligaj, Marco Quarantotto, Branko Okmaca i Edi Cukerić.

Kulturno vijeće za likovnu umjetnost: predsjednica Tina Širec-Džodan i članovi Marko Človek, Fulvio Juričić, Mladen Lučić i Borut Skok.

Kulturno vijeće za knjigu i nakladništvo: predsjednica Nadia Bužleta i članovi Ivan Kraljević, Adriana Gri Štorga, Magdalena Vodopija i Boris Domagoj Biletić.

Kulturno vijeće za scensku, dramsku i filmsku umjetnost: Tanja Miličić, predsjednica i članovi Leo Rafolt, Luka Mihovilović, Tanja Grgić i Zdenka Gold.

Kulturno vijeće za interdisciplinarne i nove umjetničke i kulturne prakse: Matija Debeljuh, predsjednik i članovi Oleg Šuran, Hassan Abdelghani, Mauricio Ferlin i Marino Jurcan.

Kulturno vijeće za zaštitu i očuvanje kulturne baštine: predsjednik Maurizio Levak i članovi Daniela Doblanović Šuran, Gordana Milaković, Gorka Ostojić-Cvajner i Đeni Gobić-Bravar.

Mandat imenovanih traje četiri godine. (IHR)

Tweet

Posljednje novosti