U subotu drugi ovoljetni Girandella Beat Beach party

0

Glavno mjesto okupljanja za mlade ovog će vikenda zasigurno biti plaža Girandella u Rapcu. Ondje će u subotu, 10. kolovoza s početkom u 22 sata održati još jedan Beat Beach Party. Ovoga puta ekipa Seriously Twisted u Istru dovodi jednog od velikana i pionira Detroit scene, Stacey Pullena.

Njegova bliska i dugogodišnja suradnja s mentorima kao što su Derrick May, Juan Atkins i Kevin Saunderson, bila su prava škola za ono što danas Stacey Pullen predstavlja u globalnim okvirima. Osim njega publiku će zabavljati i domaće snage Lemon i Mr.Marley. Zabava se u 7 sati seli na brod gdje će se održati aftearparty. Ondje će  sve do 13 sati atmosferu podizati Tino Dobrić / Danny Clarck  Tschoky / Toni Manero.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti po cijeni od  80 kuna ( sa boat partyem 100 kuna). Na dan party-a posjetitelji će svoje ulaznice kupiti po cijeni 100 kuna (sa brodom tj boat partyem 150 kuna). Svakako treba naglasiti pretparty koji će se održati u petak u Movie bar–u u Rapcu gdje će posjetitelje zagrijati Danny Ocean i Robie Ray. Sve detaljnije informacije možete saznati na facebook stranici : https://www.facebook.com/events/403231109776751/ , a najavu za party možete pogledati na linku: http://www.youtube.com/watch?v=-Q2MlqfPzIM&nomobile=1&guid=&hl=en&gl=US&client=mv-google

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa