babay lasagna mania

Nakon sinoćnje pobjede Hrvatska opet skočila na kladionicama

26.02.2024 - 09:24
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT

''Hvala svima! Dao sam sve od sebe!',' u nevjerici je nakon premoćne pobjede na Dori govorio Baby Lasagna. koji će Hrvatsku sa zaraznim ''Rim Tim Tagi Dim'' ritmom predstavljati na Euroviziji u Švedskoj.

''Samo mi je bilo važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati jer znam da sam dao sve od sebe", dodao je skromno.

Nakon što je proglašen pobjednikom, Hrvatska je opet skočila na kladionicama i sada je na drugom mjestu.

 

Poredak na kladionicama nije uvijek garancija za plasman, ali prošle godine visoko je kotirao i Let 3 koji je na kraju završio na 13. mjestu uz pomoć televotinga, odnosno glasova publike, a probitak u finale bio je već veliki uspjeh za Hrvatsku u posljednjih nekoliko godina. 

Nakon njegovog nastupa i "mama Dore" Ksenija Urličić otkrila je svoje dojmove. Ksenija je istaknula da su nastupili bili zanimljivi, a najviše su joj se svidjeli grupa Pavel, eugen i Boris Štok. I Let 3 joj je bio dobar. 

"Da nije bilo Baby Lasagne vjerujem da bi i oni uspjeli", dodala je pa se osvrnula na "Rim Tim Tagi Dim" i šanse na Euroviziji.

"Baby Lasagna, ako ide u smjeru šokantnog nastupa, onda su nam velike šanse. Imamo velike šanse za prvih pet, a možda i za pobjedu", rekla je i dodala da je čula samo možda dvije lošije pjesme, kao i da je produkcija bila odlična, piše Večernji list.

Tweet

Posljednje novosti