Pazin: Raspisan natječaj za sufinanciranje povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama

0
Natječaj je otvoren od 1. kolovoza do 16. rujna 2013. godine
Natječaj je otvoren od 1. kolovoza do 16. rujna 2013. godine

Odlukom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grad Pazin je ostvario pravo na korištenje sredstva Fonda kojim se sufinancira 50% troškova nabave materijala i izvođenja pripadajućih radova u svrhu povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Grada Pazina.

Opravdani troškovi projekata povećanja energetske učinkovitosti u kućanstvima biti će sufinancirani nepovratnim novčanim sredstvima u visini od 50,00% investicije, odnosno do najvećeg iznosa od 37.500,00 kuna po kućanstvu. Iznos u visini od 40,00%, odnosno do najvećeg iznosa od 30.000,00 kuna biti će sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a preostali iznos u visini od 10,00%, odnosno do najvećeg iznosa od 7.500,00 kuna biti će sufinanciran sa strane Grada Pazina. Nastavno na donesenu odluku i potpisan ugovor s Fondom, Grad Pazin je raspisao Natječaj za javno prikupljanje ponuda na području Grada Pazina.

Natječaj je otvoren od 1. kolovoza do 16. rujna 2013. godine, s mogućnošću ponovnog otvaranja Natječaja do utroška planiranih sredstava. Pod opravdanim troškovima ulaganja u projekte za koje se raspisuje ovaj Natječaj podrazumijevaju se troškovi nabave opreme i izvođenja pripadajućih radova nastalih nakon 12. prosinca 2012. godine odnosno nakon dana objave natječaja Fonda u „Narodnim novinama“, a koji svojom namjenom i funkcijom pridonose povećanju energetske učinkovitosti.

Uvjeti natječaja s pripadajućih obrascima te popis kompletne dokumentaciju koju je potrebno priložiti nalazi se na internet stranicama Grada Pazina www.pazin.hr a može se podignuti i osobno u Upravnom odjelu za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina. Zadnji rok za podnošenje prijava je 16. rujna 2013.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa