korištenje parcela uz naknadu

Objavljena lista novih korisnika urbanog vrta na Gregovici

0
Urbani vrt na Gregovici
Urbani vrt na Gregovici

Nakon provedenog natječaja, danas je utvrđena lista kandidata koji će dobiti na korištenje parcele urbanog vrta na Gregovici, uz određenu minimalnu naknadu. 

 

Iz Grada Pule obavještavaju da su podnositelji zahtjeva do broja 11., uključujući i taj broj, ostvarili direktnu mogućnost korištenja parcela te će se s njima sklopiti ugovor o davanju na korištenje parcele na obradivom zemljištu, i to u roku deset dana od dana objave liste na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Pule.

Ukoliko osoba s liste iznad broja 11 ne pristupi sklapanju ugovora, smatrat će se da je odustala od zahtjeva te će pravo na sklapanje ugovora i korištenje vrtne parcele ostvariti redom sljedeće prijavljene osobe od broja 12. nadalje. Svi će podnositelji biti pismeno obaviješteni o statusu prijave i roku sklapanja ugovora. 

U Puli već treću godinu uspješno funkcioniraju urbani vrtovi na Gregovici, u sklopu kojih svoje parcele za obradu ima osamdesetak građana i udruga Zelena Istra, koja upravlja društvenim vrtom. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa