SUPERSPORT MALONOGOMETNA LIGA

U velikoj drami malonogometaši Pule na kraju uspjeli sačuvati bod

11.02.2024 - 20:23
Jesus Manuel Blazquez Pacheco (FOTO: MNK Olmissum)
Jesus Manuel Blazquez Pacheco (FOTO: MNK Olmissum)

U izuzetno dramatičnom i izjednačenom susretu hakleri Stanoinvest Futsal Pule nisu uspjeli osvojiti pobjedu na svom terenu protiv momčadi zagrebačke Uspinjače, već su se na kraju morali zadovoljiti osvojenim bodom.

Gosti su odmah na početku susreta preuzeli kontrolu nad igrom i poveli 0:1 golom Kosora glavom. Domaćini su imali priliku izjednačiti u 6. minuti, ali je Bilić kasnije realizirao penal za 1:1. No, gosti su brzo poveli 1:2 i 1:3 nakon grešaka u obrani domaćih. U 26. minuti Puležani su se vratili u igru kada je Blazquez lijepo zabio za 2:3 nakon kornera. Međutim, gosti su brzo odgovorili za 2:4 nakon što je Šundov sjajno prošao obranu i asistirao Artiću za gol. Domaćini su imali veliku priliku za izjednačenje u 31. minuti, ali je udarac Blazqueza sjajno obranio Vuković. Unatoč tome, Blazquez je u 37. minuti smanjio na 3:4, ali su gosti ponovno poveli 3:5 nakon što je Crnčević zabio s polovice igrališta.

 

Unatoč zaostatku, domaćini su brzo smanjili na 4:5 golom Mataje u samoj završnici susreta. Konačnih 5:5 postavio je Bilić iz penala nakon što je Kosor igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Susret je okončan podjelom bodova, s domaćinima koji bi mogli biti zadovoljni s obzirom na tijek susreta. Uspinjača Gimka tako je ostala bez dragocjenih bodova u borbi za opstanak, dok su Puležani umjesto očekivana tri osvojili samo jedan bod.

STANOINVEST FUTSAL PULA – USPINJAČA GIMKA  5:5 (1:1)

STANOINVEST FUTSAL PULA: Roberto Aparecio Junior Gozi, Daniel Moravac, Dean Moravac, Danis Hrgota, Jesus Manuel Blazquez Pacheco, Arthur Yan Tchaptchet Tchato, David Mataja, Radenko Marković, Antonio Siljan, Castro Joaquin Herrero, Stefano Galešić, Manolo Bilić, Franco Agustin Grillo, Roko Ilinčić, trener: Alvaro Martinez

USPINJAČA GIMKA: Marko Vuković, Dino Musulin, Filip Kosor, Lovro Cigler, Vinko Vardić, Niko Tolj, Martin Šundov, Bepo Paus, Lukas Mlinarić, Bruno Kovačić, Ajdin Ramić, Mario Babić, Branko Artić, Mario Crnčević, trener: Dino Kovač

STRIJELCI: 0:1 Kosor (1′), 1:1 Bilić (20′), 1:2 Kovačić (22′), 1:3 Crnčević (22′), 2:3 Blazquez (26′), 2:4 Artić (27′), 3:4 Blazquez (37′), 3:5 Crnčević (39′), 4:5 Mataja (39′), 5:5 Bilić (40′) (S. Žulić)

Tweet

Posljednje novosti