Hell's kitchen hrvatska

Startao novi kulinarski show. Među 18 kandidata je i kuharica iz Motovuna

01.02.2024 - 20:32
Ilustracija (Foto: Pixabay)
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Hell's kitchen Hrvatska novi je uzbudljivi show RTL-a u kojoj će biti otkrivene sve tajne profesionalne kuhinje. Među 18 kandidata s iskustvom rada u kuhinji je i Marjana Tikel iz Motovuna. Svi oni moraju dokazati  da su spremni na zadatke i izazove koje je za njih pripremio chef Tom Gretić, donosi Net.hr.

 

Marjana ima 38 godina i trenutačno radi kao privatna kuharica. U svom poslu voli dinamiku, kada gosti uživaju u kušanju hrane te isprobavanje novih recepata i tehnika. Za sebe kaže da je vesela, dobronamjerna, simpatična i poštena te ističe da je u kuhinji iz takta mogu izbaciti neurednost, lijenost i pametovanje kolega.

Marjana kaže da dobro podnosi kritiku jer nitko ne zna sve i uvijek je spremna biti još bolja u onome što radi. Omiljena vrsta hrane joj je lokalna, sezonska, a obožava pripremati i jela s tartufima. Omiljeni kuhar joj je Jamie Oliver. Marjana smatra da su glavne odlike dobrog chefa čvrst karakter, autoritet, ali i razumijevanje i poštivanje osoblja.

Smatra da će se u showu snaći odlično jer joj kuhanje pred drugim ljudima nije strano, a svom bi timu mogla pridonijeti brzinom i organiziranošću. Marjanu gledatelji RTL-a dobro znaju i kao farmericu pete sezone emisije 'Ljubav je na selu'.

Više pročitajte ovdje

Tweet

Posljednje novosti