spektakl u Puli

EKSKLUZIVNO: Potvrđena Dua Lipa u Areni. Saznajemo datume!

0
Foto: Valdrin Xhemaj/PIXSELL
Foto: Valdrin Xhemaj/PIXSELL

Kako ekskluzivno saznaje Istarski.hr, megapopularna pjevačica Dua Lipa nastupit će u pulskoj Areni 8. i 9. lipnja, dakle jedan koncert u subotu, a drugi u nedjelju. Naši nam izvori potvrđuju navedene datume, ali i samo održavanje koncerata, što je do sada bila tek neslužbena i nepotvrđena najava.

Podsjećamo, pulska Arena će ove godine ugostiti još nekoliko velikih glazbenih imena. Naime, službeno je potvrđeno da nam u posjet dolaze Avril Lavigne, Simple Minds i Lenny Kravitz, a iz još uvijek neslužbenih izvora se doznaje da će svoj koncert na najljepšoj pulskoj pozornici održati i Måneskin.

 

O veličini pjevačice koja dolazi u Hrvatsku ne treba previše govoriti. Dua Lipa autorica je hitova "New Rules", "Levitating", "One Kiss" i nedavno objavljenog "Dance The Night" koji je soundtrack slavnog Barbie filma te zadnji singl "Houdini" koji je napravila s Tame Impalom.

Dobitnica je nekoliko velikih nagrada od kojih se ističu čak tri Grammyja. Glazbenu je popularnost pjevačica stekla već debitantskim izdanjem, "Dua Lipa", koji je zauzeo treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova - "Be the One", "IDGAF" i "New Rules" koji je svojevremeno bio britanski singl broj 1. (Marcello Rosanda)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa