Dvije medalje Bruna Blaškovića na Državnom prvenstvu u plivanju

0
Natjecatelji Plivačkog kluba Pula na Državnom prvenstvu u Zagrebu
Natjecatelji Plivačkog kluba Pula na Državnom prvenstvu u Zagrebu

Zagreb je od 20. do 23.srpnja bio domaćin Državnog prvenstva u plivanju u dobnim kategorijama od kadeta do seniora. Plivalo se na otvorenom 50-metarskom bazenu ŠRC Mladost, a organizator natjecanja bio je Zagrebački plivački klub.

Među brojnom konkurencijom nastupili su i natjecatelji Plivačkog kluba Pula koji su osvojili dvije medalje. Medalje je, u mlađe juniorskoj kategoriji, osvojio Bruno Blašković koji je bio srebrni u disciplini 100 slobodno s rezultatom 53.17,a u disciplini 50 slobodno bio je brončani s rezultatom 24.57. 5. mjesto osvojio je na 100 leđno,a 10. na 200 slobodno. Stefani Valković bila je 4.u svojoj dobnoj kategoriji na 50 prsno, a u općoj kategoriji 7. Na 100 leđno bila je 9.

Paula Klunić na 100 leptir bila je 10. Juniorka Nina Zuccon bila je na 50 prsno u kvalifikacijama 28.Ž enska seniorska štafeta u sastavu Paula Klunić, Stefani Valković, Kristina Šekuljica i Nina Zuccon bila je u disciplini 4x100 mješovito 5.,dok je u disciplini 4x100 slobodno bila 6. Na listi uspješnosti klubova, Plivački klub Pula je najuspješniji u Istarskoj županiji. Plivači i plivačice bili su 16. u ukupnom plasmanu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa