Rovinj: 37-godišnjak počinio 10 kaznenih djela

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 37-godišnjakom iz Rovinja utvrdila osnove sumnje da je počinio deset kaznenih djela i to tri kaznenih djela teške krađe, od čega dva u pokušaju i sedam kaznenih djela krađe.

Muškarca se sumnjiči da je sva kaznena djela počinio u razdoblju od 1. lipnja do 23. srpnja 2013. godine. U jednom  je slučaju u autokampu u Rovinju provalio u kamp kućicu te ukrao novčanik s novcem i osobnim ispravama, te u dva navrata pokušao provaliti u kamp kućice iz čijih unutrašnjosti nije ništa ukrao.

Također, ga se sumnjiči da je sedam krađa, od čega jednu u pokušaju počinio je u dva auto kampa na području Rovinja pri čemu  je iz kamp kućica ukrao raznu tehničku opremu i novac. Kaznenim djelima pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna devetorici stranih državljana i jednom hrvatskom državljaninu. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja 24. srpnja  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska polcija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa