Antonija Mandić premijerno isprobala: Let balonom nova atrakcija u Umagu

26.07.2013 - 07:02
Premijernom novinarskom letu su prisustvovale Ashely Colburn, partnerica projekta Istria Experience i Antonija Mandić, tv voditeljica
Premijernom novinarskom letu su prisustvovale Ashely Colburn, partnerica projekta Istria Experience i Antonija Mandić, tv voditeljica

Istraturist je u suradnji s Balon klubom Zagreb ovoga ljeta obogatio turističku ponudu Umaga novom atrakcijom: letovima balonom iznad Sjeverozapadne Istre. Letovi su mogući svaki dan do sredine rujna, uz potpunu uslugu prijevoza od lokacije na kojoj se gost nalazi do balona i natrag. U sljedećoj godini letovi balonom bit će gostima na raspolaganju cijele sezone, od lipnja do rujna.

Ekskluzivni let balonom pruža priliku gostima turističkog klastera Sjeverozapadne Istre - obiteljima, skupinama ili parovima - da upotpune svoj doživljaj odmora dizanjem u visinu i pogledom koji oduzima dah. Balonom upravljaju neki od najiskusnijih pilota balona u ovom dijelu Europe, što znači da je zajamčena maksimalna sigurnost.

Iz balona se pruža sasvim drugačiji pogled na Umag, Novigrad, Brtoniglu, Buje i mnoga sela smještena u zelenom krajoliku unutrašnjosti, što gostima omogućuje da iz Istre ponesu doživljaj koji će zauvijek pamtiti i ovjekovječe ga vlastitim fotografijama ili video snimkama. Letovi završavaju balonaškim krštenjem koji uključuje čašu pjenušca, sir i maslinovo ulje domaćih proizvođača, a gosti dobivaju i ručno pisane, personalizirane potvrde o sudjelovanju.

Letovi balonom iznad Sjeverozapadne Istre jedan su od doživljaja Istria Experience projekta, platforme koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje doživljaje Istre. Sve informacije o letovima mogu se dobiti na portalu www.istriaexperience.com, na Istria Experience info punktovima ili u Istria Experience kontakt centru u Umagu na broj telefona +385 52 700 777.

Tweet

Posljednje novosti