Četvorica protiv jednog

Strpali ga u prtljažnik i na Vallelungi izbacili iz automobila

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska policija kazneno je prijavila dvojicu mladića u dobi od 22 i 20 godina te dvojicu 19-godišnjaka koje sumnjiči da su počinili kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i dogovor za počinjenje kaznenog djela.

 

"Njih se sumnjiči da su 9. prosinca oko 15 sati u Trierskoj ulici, uporabom fizičke sile, a po prethodnom dogovoru,  protupravno oduzeli slobodu 19-godišnjaku na način da je 20-godišnjak dogovorio susret u Trierskoj ulici sa oštećenim te mu je zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, zadao više udaraca rukama, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Prijeteći mu predmetom nalik na pištolj, 22-godišnjak i 20-godišnjak su ga potom ugurali u prtljažni prostor vozila pulskih registracijskih oznaka u kojem su se kao vozač i putnik u vozilu nalazila druga dvojica osumnjičenih te su prevezli oštećenog na područje Vallelunge gdje su ga izbacili iz vozila", priopćeno je iz PU Istarske.

Tijekom privođenja, kod 22-godišnjaka je pronađeno i 7.9 grama marihuane te mu je izdan prekršajni nalog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Četvorica osumnjičenih muškaraca uhićena su jučer u večernjim satima te će tijekom jutra biti predani u pritvorsku jedinicu policije.
                           

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VOZAČ/ICA ZA DOSTAVU KRUHA

Do: 02.03.2024.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPECIJALIST/ICA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

Do: 05.03.2024.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

DOSTAVLJAČ/ICA (GLOVO)

Do: 06.03.2024.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 06.03.2024.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA