a pozicija je sjajna

Pogledajte za koliko je iznajmljen bivši oglasni prostor Glasa Istre

0
Umjesto oglasa, brendirana odjeća - Portarata 4  (Foto: Mirjana Vermezović Ivanović)
Umjesto oglasa, brendirana odjeća - Portarata 4 (Foto: Mirjana Vermezović Ivanović)

Nakon što je Grad Pula početkom studenog objavio natječaj o zakupu devet poslovnih prostora, prihvaćene su najpovoljnije ponude za zakup šest nekretnina, a s ponuditeljima će se sklopiti ugovor, stoji u posljednjim, prosinačkim aktima gradonačelnika Filipa Zoričića.

 

Poslovni prostor od 60,91 četvornog metra na Portarati 4, gdje je ranije bila smještena oglasna služba Glasa Istre, dana je u zakup zagrebačkoj tvrtki Majk Matić po cijeni od 7,96 eura po kvadratu, što mjesečno iznosi 484,84 eura. Tu se će biti otvorena trgovina brendiranih proizvoda.

Za poslovni prostor u Istarskoj 18 (17 kvadrata), odabrana je ponuda tvrtke Real nekretnine sa sjedištem u Rijeci, i to za 112,88 eura mjesečno (6,64 eura po kvadratu), za obavljanje agencijske djelatnosti.

Prostor u Zagrebačkoj 21 (86,90 kvadrata) daje se u zakup za 807,3 eura mjesečno, odnosno 9,29 po kvadratu, Azbiji Nesimiju za djelatnost pekare, slastičarnice i slične djelatnosti koje uključuju kombinaciju pripreme i usluživanja hrane i pića.

Ljiljana Ferenci, vlasnica obrta za trgovinu AG, unajmljuje prostor od 23 kvadrata u Laginjinoj 4, po cijeni od 274,62 eura mjesečno (11,94 eura po kvadratu). Ona će ovdje otvoriti show room, odnosno prodajni salon tekstila, obuće i kožne galanterije.

Prostor u Splitskoj 3 od 60 kvadrata daje se u najam pulskom društvu Allegra

Za 358,2 eura mjesečno (5,97 po kvadratu), za obavljanje informacijske uslužne i uredske djelatnosti.

Za poslovni prostor u Puli, Trg I istarske brigade 10 od 15,97 kvadrata prihvaćena je ponuda tvrtke Hidrobaza sa sjedištem u Vodnjanu za 84,8 eura mjesečno, odnosno 5,31 euro po kvadratu za obavljanje uslužne, uredske i agencijske djelatnosti. (M. Vermezović Ivanović)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa