investicije turističkog diva iz poreča

Valamar iduće godine ulaže 82 milijuna eura. Evo što će se sve graditi

0
Ilustracija
Ilustracija

Odobrena su ukupna ulaganja u 2024. godini u Valamar grupi u vrijednosti od 82 milijuna eura, od čega 43 milijuna eura u Valamar Rivieri te 39 milijuna eura u Imperial Rivieri.

Ključne investicije u Valamaru i Imperialu za narednu sezonu usmjerene su u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama, javljaju danas iz porečke tvrtke.

U destinaciji Rab realizirat će se prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta u Valamar Collection Rab Resort 4*/5*, dvogodišnjeg projekta vrijednosti 48 milijuna eura koji će otok Rab čvrsto pozicionirati među najbolje destinacije za obiteljski odmor na Jadranu. 

 

Nastavak investicija u premium segment u kojem su posljednjih godina postignuti najbolji pokazatelji rasta prihoda, cijena i povrata na ulaganja potvrđuje uspješnost strategije dosadašnjih ulaganja i očekivanje da će potražnja za premium proizvodima i uslugama u turizmu ostati snažna, ističu iz Valamara. 

Allegro Sunny Hotel & Residence u destinaciji Rabac, Koralj Sunny Hotel u destinaciji Krk i turističko naselje Rivijera u Makarskoj bit će repozicionirani u Sunny brendu u kojem je Valamar do sada uspješno repozicionirao nekoliko hotela na tržištu ekonomičnog i jednostavnog odmora uz odličnu kvalitetu usluga i vrijednosti za novac.

Planirane investicije Imperial Riviere također obuhvaćaju izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotelima Lacroma u Dubrovniku, Imperial i Padova na Rabu te kamping ljetovalište Padova na Rabu, kao i uređenje nove zone za smještaj radnika u destinaciji Dubrovnik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NJEGOVATELJ/ICA

Do: 04.03.2024.

KRINGA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHAR/ICA - KUHAR/ICA

Do: 04.03.2024.

TINJAN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 05.03.2024.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA / MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 06.03.2024.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA