tri nova koncerta za sezonu 2024.

Još dvije svjetske i jedna hrvatska zvijezda iduće ljeto u Areni

0

Nakon više mjeseci zatišja počele su najave za velike koncerte što će se idućeg ljeta održavati u pulskoj Areni.

Nakon što je ranije ovog tjedna objavljeno da u Pulu dolazi Avril Lavigne, Istarski.hr saznaje za još tri koncerta.

To su svjetske zvijezde Simple Minds i Lenny Kravitz te domaća pjevačica Doris Dragović

 

Simple Minds su čuveni škotski bend kojem će ovo biti prvi nastup u Areni. O njihovoj popularnosti svjedoči i prošlogodišnji koncert u Zagrebu, koji je bio jako dobro prihvaćen. Oni će u Puli nastupiti 3. srpnja, dva tjedna nakon Avril Lavigne, koja će imati koncert 17. lipnja.

Ulaznice za njihov koncert kreću u prodaju u petak 8. prosinca od 10 sati u sustavu Eventima i na njihovim prodajnim mjestima. Early bird cijene su 59 eura za parter stajanje, 77 eura za tribinu sjedenje i 48 eura za sektor trava gore stajanje. Ta ponuda vrijedi do 31. prosinca. 

Lenny Kravitz je američki glazbenik poznat po jedinstvenom spoju  rock, funk, reggae, hard rock, soul i R&B glazbe. Osvajač je niza nagrada, neđu kojima i Grammyja za najbolji muški nastup.

Detalji o njegovom koncertu i onom Doris Dragović uskoro će biti poznati.

Podsjetimo, ulaznice za Avril Lavigne u prodaju su krenule danas u 10 sati putem Eventima. Stajanje je 65 eura, tribine slobodno sjedenje 77 eura, parter stajanje 88 eura te plato stajanje 150 eura.

U svakom slučaju, bit će to veliki glazbeni spektakli u najljepšoj pozornici na svijetu. Već prema prvim najavama čini se da će sezona koncerata 2024. biti u najmanju ruku ravna sezoni 2023., koja je bila jedna od najboljih u povijesti. (M. R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa