vozači zadovoljni

U Puli su besplatno kontrolirana vozila i mijenjane žarulje (foto)

0
Foto: PU istarska
Foto: PU istarska

Postaja prometne policije Pula provela je preventivnu prometnu akciju "Nadzor tehničke ispravnosti vozila". Sukladno najavi, jučer u vremenu od 9 do 11 sati na ugibalištu Rizzijeve ulice izvršen je nadzor 74 vozila i vozača, dok je na 18 osobnih automobila izvršena zamjena neispravnih žarulja na vozilima.

 

Preventivna prometna akcija provodila se pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a uz Postaju prometne policije Pula u aktivnosti provođenja prometne akcije uključeni su Hrvatski autoklub Pula - Rovinj i stanice za redovni tehnički pregled vozila, čiji su servisni savjetnici vizualnim pregledima vozila utvrđivali tehničku neispravnost, dok su automehaničari na mjestu provođenja prometne akcije uklanjali manje kvarove. Prioritetno se obavljala kontrola uređaja za osvjetljivanje i svjetlosne signalizacije na vozilima, a automehaničari - autoelektričari besplatno su mijenjali neispravne žarulje na vozilima.

Kontrolirani vozači izrazili su zadovoljstvo provođenjem ove, ali i ostalih preventivnih akcija koje nemaju za cilj represivno djelovanje, već pridonose povećanju sigurnosti cestovnog prometa kroz tehničko - savjetodavno djelovanje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa