Alen Vitasović objasnio zašto uzima dugačku stanku od glazbe

'Pun mi je klinac držati taj fucking mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih'

0
Alen Vitasović (Foto: Facebook)
Alen Vitasović (Foto: Facebook)

Nakon što je početkom studenog završio u pulskoj bolnici, gdje se oporavljao gotovo tri tjedna, Alen Vitasović najavio je podulji odmor od glazbe.

„Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće.

 

Odmorit ću se nakon 50 godina od glazbe. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme i na ljeto ponovno planiram svirati i raditi“, otkrio je Alen za Istarski.hr.

Na pitanje kako se danas osjeća i je li mu se zdravlje poboljšalo, kaže: „Mislim da je svakom čovjeku bolje ako nije u bolnici, jer ako je u bolnici, znači da mu je gore“.

Dakle, od već prolongiranog koncerta u zagrebačkom klubu Boogaloo 13. siječnja neće biti ništa. Sve je, kaže, odgodio do svibnja.

Nije, međutim, želio otkriti gdje će se odmarati, umoran od znatiželje novinara. U svakom slučaju, ne odlazi u toplice blizu Zagreba, kao što se u javnosti nagađa.

- Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fucking jebeni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. San rekao 'ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja', kazao je.

To ipak ne znači odmak od glazbe.

„Upravo zato što obožavam muziku, što je muzika moj život, što želim umrijeti na pozornici, i zato sam išao napraviti konačno, a to sam trebao napraviti i više puta i prije, ići ću na neki odmor, a ne forsirati zbog dva novčića više, jer šta će mi novac ako nemam zdravlja. Trebao sam prije to napraviti i jako mi je drago. Glazbom ću se baviti i dalje. Dok sam god na pozornici ja sam drugi čovjek, izvan pozornice ja ne postojim“, izjavio je Alen Vitasović. (Mirjana Vermezović Ivanović)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa