pa to je 20.000 kuna

Puljanin dobio 2.640 eura kazne, evo što je učinio

0
Ilustracija
Ilustracija

Pulska policija je u noći sa srijede na četvrtak 16. studenog oko 1.15 sati na kolniku Ceste prekomorskih brigada zaustavila i kontrolirala osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak.

 

Policijski službenici su tijekom kontrole utvrdili kako vozač upravlja automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Ponuđeno ispitivanje na prisutnost opojnih droga u organizmu muškarac je izričito odbio te mu je izrečena ukupna novčana kazna od 2.640 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.
 
Porečka policija je pak jučer u četvrtak oko 7.45 sati u Ulici Stancija portun zaustavila i kontrolirala osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnjak. Policijski službenici su tijekom kontrole utvrdili kako vozač upravlja automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije te je muškarac uhićen i prepraćen na nadležni sud koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1.320 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.
 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa