Najveća akcija za Black Friday:

Preko 40% popusta za izradu web stranica za apartmane i kuće za odmor

0

Nakon prave pomame za priručnikom „Kako do direktnih rezervacija“ čije se preuzimanje broji u tisućama (još uvijek besplatno dostupan na www.apartmanica.com), ekipa Apartmanice čiji su stručnjaci izradili ovaj priručnik pripremila je najveći popust ovog Black Friday-a i svima koji žele vlastite web stranice to će omogućiti za gotovo upola manju cijenu!

Naime, uoči najpoznatijeg „svjetskog dana velikih popusta“, tim Apartmanice koji okuplja stručnjake iz IT-a, marketinga, prodaje i dizajna, svojim projektom izrade kvalitetnih, personaliziranih i vrlo funkcionalnih web stranica za apartmane i kuće za odmor, upravo je ovom prigodom pripremio odličan popust za kupnju web stranice, koji iznosi čak preko 40%.

Uz ovu fenomenalnu priliku koja se ne propušta, privatni iznajmljivači koji u novu godinu žele ući s novim kanalom prodaje svoga smještaja, moći će to učiniti za čak 239 eura manje, odnosno po akcijskoj cijeni od 349 eura, u što ulazi izrada personalizirane web stranice za apartman ili kuću za odmor za do 5 smještajnih jedinica, koja sadrži bogatu i preglednu fotogaleriju, jednostavno upravljanje rezervacijama u kalendaru popunjenosti koji je sinkroniziran i s drugim rezervacijskim portalima putem iCal-a, mogućnost direktne komunikacije s gostima i još mnogo toga.

Vlastite web stranice za oglašavanje smještaja danas su postale svojevrstan standard za sve one koji žele izvući maksimum dobiti od iznajmljivanja svoga smještaja i koji su svjesni sve veće konkurencije te potrebe izdvajanja od ostalih. Iznajmljivači koji svoje objekte predstavljaju i kroz web stranice svjesni su koliko su one bitne za “zatvaranje kruga” oglašavanja smještaja i kako je riječ o alatu koji je u kombinaciji s klasičnim oblicima oglašavanja (pr. rezervacijski portali) idealan recept za uspjeh u prodaji. Štoviše, web stranice često su i kanal putem kojih gosti direktno rezerviraju smještaj, čime iznajmljivač ostvaruje najveću dobit od objekta jer izbjegava agencijske provizije.

Dugogodišnje iskustvo s izradom web stranica za apartmane i kuće za odmor garancija je da su upravo stranice Apartmanice u najvećoj mjeri prilagođene potrebama iznajmljivačima, koji se njima koriste na vrlo jednostavan način. Što je najbolje, i cijeli je proces izrade web stranica zapravo prilično brz i lak, pa ćete tako, odlučite li se za ovu odličnu mogućnost, i prije kraja ove godine sljedeću turističku sezonu moći početi planirati s najboljom mogućom prezentacijom vašeg smještaja – vlastitom web stranicom.

Inače, redovna cijena Apartmanica web stranica iznosi 588 eura, što uključuje potpuni paket za izradu web stranice, zakup domene i održavanje, a povodom Black Friday-a uz popust veći od 40% svoju web stranicu možete dobiti za gotovo upola manjih 349 eura.

Ovu nevjerojatnu priliku, uz ovako velik popust, Apartmanica nudi samo povodom Black Friday-a, stoga nemojte puno dvojiti, zatražite akcijsku ponudu na www.apartmanica.com/bf2023 i uložite u najbolju investiciju za najuspješniju turističku godinu koju ste imali!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA