BOĆARSKA SUPERLIGA

Porečani ispustili pobjedu u finišu susreta

0
Boćari Istre Poreč (Foto: BK Istra Poreč)
Boćari Istre Poreč (Foto: BK Istra Poreč)

U zaostalom susretu 3. kola Super HBL Vargon i Istra Poreč su remizirali (13:13) na riječkoj Podvežici u ogledu u kojem su gosti iz ruku ispustili praktički već gotovo uknjiženu pobjedu. Porečani su naime uoči zadnje serije igara vodili s ogromnih 13:5 i za ukupnu pobjedu su u završne četiri igre od osam mogućih morali osvojiti još svega jedan poen. No Riječani su dobili sve četiri završne igre i stigli do za njih prvog boda ove sezone.

 

Momčad iz 'Velog Jože' je dobro otvorila dvoboj, povela 6:2, a u tehničkim disciplinama od mogućih deset osvojila sedam poena i sve je ukazivalo na to da će aktualni prvak Hrvatske kući odnijeti sva tri boda. No momci s Podvežice se nisu predavali i još su jednom pokazali da u uspjeh, ovom prigodom bod, treba vjerovati sve dok ima imalo nade. Roland Marčelja i Dejan Tonejc su u redovima Istre sudjelovali u osvajanju po četiri poena, dok je mlađi od braće Načinović, Ivan u redovima domaćina bio najuspješniji na susretu sa sudjelovanjem u osvajanju pet poena. (IBS)

Vargon - Istra Poreč 13:13

Rezultati, pojedinačno klasično (0:4): Percan - M. Načinović 5:9, Flego - Tonejc 6:8, parovi (6:2): Gulja, Prodan - Špelić, Marčelja 7:9, Gulja, Juretić - Lukšić, Jermaniš 8:6, Cuculić, I. Načinović - Tadić, Glavić 8:4, Prodan Valenčić - Tonejc, Špelić 5:4, trojka (2:0): Cuculić, Valenčić, Juretić - Lukšić, Križmanić, Jermaniš 7:5, brzinsko izbijanje (2:2): Jakominić - Glavić 28(44):43(48), I. Načinović - Matijašić 40(45):37(47), precizno izbijanje (0:2): Gulja - Marčelja 21:22, brzinsko štafetno izbijanje (1:1): Jakominić, I. Načinović - Matijašić, Glavić 46(55):46(58), bližanje i izbijanje u krug (2:0): Percan - M. Načinović 26:22.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa