financira se urbana oprema

Poreč raspisao javni natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima

14.11.2023 - 14:20
Foto: Grad Poreč
Foto: Grad Poreč

Grad Poreč raspisao je javni poziv za dodjelu potpore za postavljanje elemenata urbane opreme u starogradskoj jezgri. Potpora iznosi 1.000 eura, a namijenjena je obrtima i trgovačkim društvima (malim i srednjim) koji posluju u starogradskoj jezgri Poreča i obveznici su primjene Odluke o urbanoj opremi starogradske jezgre Grada Poreča (Službeni glasnik broj 10/20 i 18/20).

 

Bespovratna se potpora dodjeljuje za postavljanje komada elemenata urbane opreme poput tende, natpisa, reklame, rasvjete izloga, video nadzora, terase, stalka i jelovnika, klima i slično, u skladu s rješenjem Konzervatorskog odjela u Puli.
Rok za podnošenje prijave je 31. prosinca 2023. godine.

"Grad Poreč redovito pomaže poduzetnicima raznim potporama koje se već duži niz godina dodjeljuju i koje se svake godine prilagođavaju potrebama malih obrtnika i poduzetnika. Sve veći broj korisnika i sve veći iznosi potpora pokazuju da je riječ o dobro pogođenim mjerama. Tako poduzetnici imaju na raspolaganju mjere pomoći kao što su sufinanciranje kamatne stope u okviru kreditne linije za poduzetnike, vaučere za besplatno korištenje 3D tehnologije, korištenje Poduzetničkog inkubatora Poreč za početnike, mentoriranje poduzetnika i potencijalnih poduzetnika, a u tijeku je i javni poziv za dodjelu potpora za poduzetnike kroz osam mjera za koji se može prijaviti do 1. prosinca. Više informacija dostupno je na linku", priopćili su iz Grada Poreča. 

Tweet

Posljednje novosti