Otvoren Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS

Autor najljepše ljubavne pjesme osvojit će besplatno vjenčanje

0

Uz veliki broj posjetitelja u Hotelu Park Plaza Histria u Puli, u subotu, 11. studenog, otvoreno je 22. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja. Uz slobodan ulaz na Festival, posjetitelji mogu obići brojne izložbene prostore i sudjelovati u bogatom programu u subotu od 12 do 20 sati te u nedjelju od 11 do 19 sati.

Svečani čin otvorenja uveličale su zamjenica gradonačelnika Grada Pule Ivona Močenić, zamjenica župana Istarske županije Jessica Acquavita i organizatorica iz tvrtke Tijara model & event management Marijana Dabo Percan.

Zamjenica gradonačelnika Močenić istaknula je na svečanom otvorenju da Grad Pula već duži niz godina sudjeluje i daje podršku organizaciji TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja naglasivši kako stavlja Pulu i Istarsku županiju na važnu mapu europski i svjetski poznatih poželjnih wedding destinacija. U svemu tome važna je suradnja brojnih partnera iz ove industrije koji nude proizvode i usluge za organizaciju vjenčanja.

 

Zamjenica župana Jessica Aquavita istaknula je da se Istarska županija razvila u raznim segmentima, tako je već duže vrijeme prepoznatljiva i na području organizacije vjenčanja. Istru odabiru domaći i inozemni mladenci upravo za destinaciju tog najvažnijeg dana u svojem životu. Organiziranje vjenčanja nije baš lagan posao, a na ovom sajmu se mogu pronaći sve one usluge i proizvodi koji mogu dati inspiraciju ili rješenje za taj poseban dan. Sada znamo da vjenčanja, kao posebni događaji, produžuju i turističku sezonu jer se uglavnom održavaju u pred i post sezoni. Stoga su i jedan vrlo važan turistički segment našeg gospodarstva.

Na info punktu Festivala već je na otvaranju bilo mnogo ljudi budući da je ove godine moguće osvojiti besplatno vjenčanje. Vjenčanice Biba, Royal Weddings Photography, Slastičarnica Concettino, Porsche Istra, Varteks, Zlatarna David, Frizerski salon Andrea i Le Beauty Mansion, svi oni zajedno jednom će autoru ljubavne pjesme uljepšati vjenčanje. Potrebno je pjesmu predati na info punktu Festivala u vrijeme njegova trajanja. Stručni ocjenjivački sud u sastavu: Emanuela Karšaj, prof. hrvatskog jezika, Augusta Benčić Ivančin, autorica, Vanja Fornazar, knjižničarka, donijet će odluku o pobjedniku.

Program otvorenja započeo je u 12 sati modnom revijom powered by Pula City Mall.

Na reviji su se predstavile Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Neva, Vjenčanice Nikolina, Showroom Antonela, Boutique Oh la la, Varteks, Vision Center Pula, Pula City Mall prigodni program te dječja moda Blu kids. Od raskošnih šljokica do glatkih linija. Sezona vjenčanica svakako je ponudila budućoj mladoj da sama definira svoj stil budući da ga ona sama i stvara. Dostupne su šljokice, til, uske i široke varijante haljina, jednostavne linije ili pak raskošne krinoline. Sve je to dotupno, in i poželjno dokle je to ono što mlada želi.

EKO materijali na vjenčanicama Pronovias salona Vjenčanica Biba zanimljivo su otkriće ove godine. U skladu s EKO pristupom predstavili su i modu za ljubimce za sve mlade i mladoženje koji ne žele provesti svoj najvažniji dan bez svog ljubimca.

Za tu priliku mladenke su vjenčanim frizurama Salona Andrea te make up-om Bella Derma pokazale moderan i tradicionalan odabir za svaku posjetiteljicu koja je došla na sajam u želji za organizacijom svog vjenčanja. U prve plesne korake buduće mladence uveo je Plesni centar Studio.

Pekara i Slastičarnica Concettino izradila je simbol ovogodišnjeg TIJARAsposaNEWS-a. Figurice za tortu u obliku mlade i mladoženje posebno posvećenima vjenčanjima u Istri. Radi se mladoj i mladoženji obućenima u tradicionalne nošnje dok pored njih stoji njihov ljubimac.

Noviteti iz svijeta vjenčanja

Nakon otvaranja, u glazbenom ritmu uživalo se uz DJ Fabrisa i Tonija Mohorovića nakon čega su uslijedile nezaobilazne degustacije slastica by Concettino. Predstavljanje najnovijih proizvoda za sve sladokusce te one koji doista uskoro moraju odabrati svadbenu tortu svake je godine nezaobilazan dio Festivala. Degustacije slatkih delicija održavaju se u subotu i nedjelju u 15 sati.

Od igle do lokomotive. Ulaskom na TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja može se organizirati cijelo vjenčanje te ostale svečanosti. Moguće je pronaći naravno vjenčanicu, odijelo, fotografa, video produkciju, zlatare, organizatora vjenčanja, slastice, cvjetne aranžmane ali i zabavu za djecu na vjenčanjima, photo booth, balon dekor, catering, poklone za vjenčanja, vino, agenciju za putovanje, frizere, kozmetičare te još mnogo toga.

Sve posjetitelje i u nedjelju očekuju noviteti iz svijeta vjenčanja. U 12 i 17 sati modne revije powered by Pula City Mall vjenčanice, večernje haljine, odijela. U 13 sati LE GRUV, glazba za vjenčanja, 15 sati DEGUSTACIJE svadbenih torti by Concettino, 16 sati AUGUSTA BENČIĆ IVANČIN, razgovor s autoricom.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja poznat je događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. Festival okuplja brojne izlagača te svake godine privuče velik broj posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije te razne druge degustacije, prezentacije i radionice. (Foto: Flash studio)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa