u pratnji vodiča

Ove nedjelje rekreativna biciklijada u Divšićima

0
Foto: TZ Marčana
Foto: TZ Marčana

Turistička zajednica Općine Marčana poziva građane ove nedjelje, 12. studenog, u Divšiće na rekreativnu obiteljsku biciklijadu stazom 342 Divšići (8 km) u pratnji bike vodiča Serđa Peruška.

Početna točka i okupljanje je u 11 sati na igralištu škole u Divšićima, gdje je i parking za one koji dolaze s vozilima. Biciklistička staza 342 Divšići je lagana kružna staza duga osam kilometara koja se prelazi u oko 75 minuta.

 

Pogodna je za cijelu obitelj. Kreće se iz Divšića u smjeru istoka prema mjestu Filipana. Nakon izlaska iz mjesta skreće se desno, lagano nizbrdo. Nastavlja se lagano lijevo nizbrdo. Na raskršću za Šariće vozi se desno. Na Y raskršću skrećese  desno, na makadam. Na raskršću makadama vozi se ravnopremaa zapadu. Zatim se vozi do raskršća sa glavnom cestom Vodnjan – Barban, pa skreće desno po asfaltu u brdo i vraća se u Divšiće.

Sudjelovanje je besplatno, predbilježba je obvezna na info@tzmarcana.com ili na broj 052 / 823 696, najkasnije do petka, do 15 sati. Mole se sudionici da dođu na vrijeme i da obavezno imaju kacigu.

Postoji mogućnost najma bicikla i kacige (10€) putem telefona 091 526 0180 i mejla sergio.perusko@gmail.com, također do petka 10. studenog. Za sigurnost bicikliranja pobrinuti će se DVD Marčana, napominje Maja Bizjak, direktorica Turističke zajednice Marčana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa