gradska knjižnica poreč

Anđa Marić predstavlja knjigu 'Moja revolucija u 365 dana'

0
Anđa Marić (Foto: Instagram)
Anđa Marić (Foto: Instagram)

Anđa Marić predstavit će svoju knjigu „Moja revolucija u 365 dana“ u utorak, 7. studenog u 19 sati u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč, s početkom u 19 sati. 

"Nadahnuto je to svjedočanstvo o ljudskoj snazi, volji i borbi, o usponima i padovima koje nosi život s multiplom sklerozom. Može li nas bolest oživjeti i potaknuti nas da izađemo iz vlastitih okvira postojanja, dovesti nas na neki novi početak jednog sasvim drugačijeg životnog puta?", stoji u najavi organizatora.

 

Zaraznog osmijeha, iskrena i otvorena, Anđa Marić zasigurno će na poseban način obogatiti porečki Mjesec hrvatske knjige, ali i sve one koji će je slušati. Kroz priču će nas voditi moderator susreta, nakladnik knjige Neven Kepeski.

"To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana", izjavila je uoči predstavljanja knjige Anđa Marić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA