Proširena usluga e-Računa Grada Pule: Od sada moguća i otplata stanova

0
Grad Pula prvi je grad u Hrvatskoj koji je uveo e-Račun
Grad Pula prvi je grad u Hrvatskoj koji je uveo e-Račun

Nakon što je Grad Pula svim svojim sugrađanima putem usluge e-računa omogućio plaćanje računa za komunalnu naknadu, vodu i usluge Dječjeg vrtića Pula, odsad je moguće ugovoriti uslugu e-račun i za plaćanje računa za otplatu stanova u vlasništvu Grada Pule.

Usluga se može ugovoriti putem Internet bankarstva kod Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb, a potrebno je upisati poziv na broj sa zadnjeg računa i e-mail adresu, ukoliko građani žele primati račun putem elektroničke pošte.

Grad Pula građanima elektronički dostavlja račune i popunjene uplatnice izravno u osobni pretinac internetskog bankarstva te omogućuje najekonomičnije izdavanje računa i uplatnica, kao i njihovo znatno jednostavnije i povoljnije plaćanje. Primjenom e-računa izdavatelj i primatelj štede do 70% sredstava na troškovima izdavanja, isporuke, dostave i obrade računa.

Grad Pula prvi je grad u Hrvatskoj koji je uveo e-Račun, a osim plaćanja komunalne naknade Grada Pule, računa za vodu Vodovoda Pula d.o.o., računa Dječjeg vrtića Pula te sada i otplate stanova, uskoro se očekuje i ugovaranje ove usluge s još nekoliko poslovnih banaka. Više informacija o usluzi e-račun možete pronaći na www.pula.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa