Urban, Franka i Elemental po prvi puta unplugged u Umagu

05.07.2013 - 10:08
Franka Batelić: Drago mi je da ove godine i ja mogu biti dio ATP ludnice
Franka Batelić: Drago mi je da ove godine i ja mogu biti dio ATP ludnice

Umaški Vegeta Croatia Open ove se godine održava od 18. do 28. srpnja, a uz vrhunski sportski doživljaj posjetitelje turnira očekuje i atraktivan zabavni program. Uz koncert Tonyja Cetinskog povodom otvaranja turnira, 20. srpnja te prvi nastup britanske zvijezde Gabrielle u Hrvatskoj, 27. srpnja, novost u ovogodišnjem programu su ATP Unplugged večeri koje predstavljaju svojevrsni produžetak ATP Party Nights programa.

U razdoblju od 22. do 28. srpnja u prostorima ATP Loungea, u akustičnoj verziji i intimnijoj atmosferi svoj će repertoar, između ostalih, izvoditi Elemental i Franka Batelić.

Jedan od najpopularnijih urbanih bendova današnjice Elemental, po prvi puta nastupa u Umagu, a svoj će repertoar s velikim entuzijazmom prilagoditi svirci bez struje. Elemental će nastupiti u četvrtak, 25. srpnja. „Velika nam je čast biti dijelom ovogodišnjeg turnira, a poznato je da su teniski turniri zapravo uvijek bogatog i vrlo biranog programa. Mi ćemo se potruditi da to bude što bolji nastup, da možda i iznenadimo publiku u Umagu. Bit će sjajno!“, najavljuje Luka Tralić , poznatiji kao Shot.

Dan kasnije nastupa Franka Batelić, kojoj ovogodišnji nastup neće biti prvi posjet Umagu. „Jedva čekam Umag! Svake godine navratim na barem jedan koncert/party i nikada do sada nisam ostala razočarana. Drago mi je da ove godine i ja mogu biti dio ATP ludnice i to posebno zato jer imam prilike svirati „acoustic“! Sigurna sam da će i ove godine biti odlično!“, ističe Franka prije umaškog nastupa.

Uz Elemental i Franku, umaškoj publici će zasvirati i Damir Urban, koji će sa svojom 'četvorkom' u unplugged verziji izvesti svoje brojne hitove. U sklopu ATP Unplugged večeri nastupit će i grupe Kultura te Back in Front, a novost koja će zasigurno razveseliti sve koji će se ovoga ljeta naći u Umagu i uživati u programu turnira jest i činjenica da je organizator omogućio slobodan ulaz posjetiteljima i građanima Umaga na sva događanja.  Više o programu na: http://www.croatiaopen.hr.

Urban
Urban
Elemental
Elemental

Tweet

Posljednje novosti