na popularnom pulskom šetalištu

Osmrtnica za Lungomare

0
(Foto: Herman Majdič)
(Foto: Herman Majdič)

Neposredno nakon što su bageri 'zaorali' igralište na Valkanama, na stablima na šetalištu Lungomare osvanule su osmrtnice koje su, po svemu sudeći, postavili zeleni aktivisti koji se protive investicijama u ovom zelenom pojasu, prije svega najavljenoj izgradnji hotela u blizini igrališta.

Da bi se igralište proširilo i dobilo svlačionice te umjetni travnjak, koji je donirao Hrvatski nogometni savez, potrebno je oboriti stabla, a koliko će ih 'pasti', još nije poznato. Spominjući neizlječivu bolest 'Filipitis', potpisnici osmrtnice očito aludiraju da je za smrt šetališta kriv prvi čovjek grada Pule Filip Zoričić.

 

„U dubokoj boli javljamo svim Puležanima, stanovnicima i gostima našeg grada Pule tužnu vijest da je naša draga majka, sestra i kćerka Mare Lungo blago u Gospodinu tragično preminula u utorak 29.9.2023., nakon teške bolesti Filipitisa. Ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju, 1.10.2023. u 15 sati na skretanju za pročistač, Pula. Počivala u miru božjem“, stoji u osmrtnici. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa