kadrovski problemi

Grad Pula potvrdio pisanje Istarskog.hr. Poznata imena novih pročelnika

0
Komunalna palača Grada Pule
Komunalna palača Grada Pule

Od 1. listopada 2023. godine stižu nova pojačanja na čelo Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i provedbu ITU mehanizma i Upravnog odjela za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove, javljaju danas iz Grada Pule, potvrdivši pisanje Istarskog.hr.

Upravni odjel za financije od 1. listopada vodit će Aldo Rojnić, a Upravni odjel za imovinu Sanja Kljajić Dakić.

Sanja Kljajić Dakić je magistra prava s desetogodišnjim iskustvom u struci. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a nakon položenog pravosudnog ispita počinje raditi u odvjetništvu, potom prelazi na Općinski sud u Puli, a posljednje četiri godine radi u Gradu Puli.

 

Aldo Rojnić je diplomirani ekonomist s gotovo tri desetljeća iskustva u struci, a u Grad Pulu dolazi iz bankarskog sektora.

Dosadašnja pročelnica Vesna Sajić ostat će u Upravnom odjelu za financije, gospodarstvo i provedbu ITU mehanizma gdje će na poziciji više savjetnice - specijalista svojim dugogodišnjim iskustvom iznimno doprinijeti timu, ističu iz Grada.

Igor Jovin, dosadašnji pročelnik Upravnog odjela za imovinu, ojačat će pravni tim, na dužnosti pomoćnika pročelnice za pravne poslove u Službi Gradonačelnika i Gradskog vijeća, zaključuju iz Grada Pule. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa