ISTRA 1961 KONTRA GRADONAČELNIKA

'Zoričić pokazuje nezainteresiranost i nedostatak znanja'

0
Stadion 'Aldo Drosina' (Foto: Siniša Žulić)
Stadion 'Aldo Drosina' (Foto: Siniša Žulić)

Nije trebalo dugo čekati na reakciju na tvrdnje pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića, koji je jučer prilikom potpisivanja ugovora za donaciju travnjaka od strane HNS-a za igralište na Valkanama ustvrdio kako je Nogometnom klubu Istri 1961 ponudio model zajedničke sanacije travnjaka na Gradskom stadionu 'Aldo Drosina'. Priopćenje NK Istre 1961 prenosimo u cjelosti:

"NK Istra 1961 želi ovim putem službeno ponuditi odgovor javnosti i medijima u vezi s navodima pulskog gradonačelnika na temu održavanja i obnove gradskog stadiona Aldo Drosina.

 

NK Istri 1961 nikada nije ponuđen službeni prijedlog za obnovu travnjaka glavnog terena Aldo Drosine u suradnji s HNS-om i Gradom Pula. Iznenađeni smo izjavom pulskog gradonačelnika, tim više što je Pula Sport d.o.o., gradska tvrtka koja upravlja stadionom, nekoliko puta odbila napraviti traženi servis terena po cijeni od približno 30.000 eura. Svaki upit kluba upućen Pula Sportu, odnosno Gradu Puli direktno po pitanju situacije neodržavanja terena ili loših tehnika koje se primjenjuju na njegovo održavanje, uvijek rezultira negativnim odgovorom Grada, temeljenim na izostanku financijskih sredstava.

U posljednjih mjesec dana napismeno su odbijene čak i ponude čije je troškove htio pokriti klub. NK Istra 1961 plaća troškove najma stadiona, a taj se novac nažalost ne koristi na prijeko potrebno održavanje travnjaka glavnog terena stadiona Aldo Drosina. Još jednom ovakve izjave uprave Grada Pule pokazuju nezainteresiranost i nedostatak znanja u vezi s navedenom problematikom", poručili su iz NK Istre 1961.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA