LABINJANKE NAKON PODRAVKE

Nataša Miočinović: Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje trebamo popraviti

19.09.2023 - 10:02
Nataša Miočinović (Foto: ŽRK Rudar)
Nataša Miočinović (Foto: ŽRK Rudar)

Rukometašice Rudara nisu imale prevelika nadanja uoči svog debija u Prvoj rukometnoj ligi, s obzirom da ih je očekivao put u Koprivnicu kod ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetom na značajno višoj razini od mnogih suparnica u ligi. Usprkos impresioniranošću odličnim protivnicama i brzi rukomet koji su prezentirale domaće igračice, na kraju i nisu rezultirale prevelikim porazom, ukoliko se zna da Podravkašice i inače svoje suparnice ostavljaju na rezultatima s više od deset pogodaka razlike. Stoga  Labinjanke mogu biti djelomično zadovoljne svojom prvom prezentacijom u prvoligaškom društvu.

- Ovo nam je realno bila najbolja utakmica da vidimo gdje smo i što smo. Bilo je dobrih stvari, ali i grešaka koje moramo ispraviti do sljedećeg tjedna. Podravka ko Podravka, samo ime govori, sigurno je da smo došle s jednim respektom, neke po prvi puta, a neke su već imale to iskustvo. Sve u svemu bilo je dobrih stvari, a ono što nije bilo dobro, ispravit ćemo ovaj tjedan, a u sljedećoj ćemo se utakmici boriti za bodove - rekla je nakon utakmice Nataša Miočinović.

 

Susret u Koprivnici nije iznenadio ni labinskog trenera Diega Datosa, koji je svjestan kako je ovo ipak jedan značajan rang više od onoga gdje su se 'labudice' dosad natjecale.

- Djelomično sam zadovoljan te iako je bilo puno dobrih stvari, mi još uvijek ne možemo izdržati ovaj Podravkin tempo. Podravka je puno kvalitetnija ekipa od nas i nametnuli su nam tempo sa stalnim kontrama, polukontrama, brzim centrima gdje mi imamo malo manje mogućnosti s obzirom na rotaciju pa je došlo do pada tamo krajem prvog i početkom drugog poluvremena. Naravno da se mi nismo tu nadali nekim bodovima, ali nadam se da će im to otvoriti oči i da će vidjeti koji su zahtjevi u prvoj ligi. U biti sam zadovoljan, ali morat ćemo popraviti neke stvari u narednim tjednima - dodao je trener Diego Datos. 

Pravo prvenstvo za ‘labudice’ započinje u nedjelju u 19 sati kada na parketu labinskog Sportskog centra ‘Franko Mileta’ ugošćuju Split 2010. (S. Žulić)

Tweet

Posljednje novosti