SURADNJA POZNATIH BRKOVA

Elio Pisak i Let 3 zajedno snimili poznatu pjesmu

09.09.2023 - 19:02
Damir Martinović - Mrle i Elio Pisak (Foto: Slaven Branislav Babić / Šime Zeluić - Pixsell)
Damir Martinović - Mrle i Elio Pisak (Foto: Slaven Branislav Babić / Šime Zeluić - Pixsell)

Uoči svog koncerta koji je održan ovog petka u Buzetu na manifestaciji ‘Kaj će ljudi reć?’, kultni riječki rock band LET 3 na svojim je društvenim mrežama objavio obradu svoje uspješnice ‘Tazi tazi’ koju je snimio s najpoznatijim Buzećanom Eliom Piskom te poznatim mariachi bandom ‘El Combo’. Prvom ‘brku Istre’ ovo nije prvi izlet u rock vode, a duete i suradnje s poznatim hrvatskim izvođačima i bendovima radio je u nekoliko navrata. S druge strane najpoznatiji hrvatski ‘brkati’ bend u obrade svojih uspješnica, nakon nekoliko eminentnih imena sa hrvatske estrade, uvrstio je sada i Elija Piska.

- Dečki iz benda su me zvali da zajedno nešto napravimo i tako je došla ideja za ovaj projekt. Pjesma je snimljena već neko vrijeme no Mrle mi je ovaj tjedan javio kako će sada biti i javno objavljena. Moram priznati da me jako raduje takva suradnja sa ljudima iz drugog glazbenog žanra. Volim ponekad ovako izaći i u rock vode i mislim da je sve ispalo jako simpatično. Vjerujem da će i publici biti jako zanimljivo - rekao je o ovoj suradnji Elio Pisak.

Čuveni buzetski glazbeni bard u međuvremenu sa svojim novim bendom već priprema nove projekte, a uskoro ga očekuju i vrlo značajne obljetnice.

- Ubrzo krećemo sa obilježavanjem 40. obljetnice moje karijere te 35. godina od izlaska mog prvog velikog hita 'Leti, leti lastavice', tako da ćemo ubrzo objaviti detalje oko ovih aktivnosti - kratko je najavio Elio Pisak. (S. Ž.)

Video suradnje Elia Piska i LET-a 3 možete pogledati na slijedećoj poveznici:

Tweet

Posljednje novosti