POZNATA IZ SLUČAJA MLADOG PLIŠE

Privedena vlasnica rovinjskog kluba Anaconda (fotogalerija)

0
Privođenje vlasnice Anaconde (foto: Marcello Rosanda)
Privođenje vlasnice Anaconde (foto: Marcello Rosanda)

Upravo je privedena Đ. M. (41), vlasnica rovinjskog swingerskog kluba Anaconda u kojem se dogodio nemio slučaj premlaćivanja Bruna Pliše, sina poznatog zagrebačkog odvjetnika i istarskog poduzetnika, vlasnika Meneghettija Miroslava Pliše. Njega je, podsjetimo, prošle subote oko 1.30 sati ispred Anaconde istuklo i pokralo osmero ljudi, inače djelatnika tog kluba. 

Jake policijske snage odvele su Đ. M. na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo skupa s još jednim muškarcem. Kako saznajemo, riječ je o jednom od djelatnika Anaconde, a navodno nisu privedeni zbog slučaja Plišo, već zbog drugog premlaćivanja, iz srpnja, kada su napali 61-godišnjeg Talijana. Đ. M. je trenutačno najpoznatija po slučaju Bruna Pliše.

 

Podsjetimo, nakon što je informacija o premlaćivanju došla u javnost, Đ. M. je za medije rekla da su "sve to laži napravljene s ciljem da ih se uništi jer su udruga za promociju ljudskih prava i seksualnih sloboda". Također je napomenula da je "teško ozlijeđena od pada u policijskoj postaji". Danas prilikom privođenja bilo je primjetno da šepa.

Ovaj događaj je zabezeknuo javnost zbog brutalnosti čak osmero ljudi koji su napali i pokrali jednog čovjeka, ali još više zbog činjenice da su malo nakon uhićenja napadači, i to svi redom, pušteni na slobodu, a određena im je samo mjera zabrane približavanja.

Nakon toga je otac pretučenog Miroslav Plišo napisao otvoreno pismo glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek, poslije čega su se stvari ipak počele mijenjati, a plod toga je i očito i ovo privođenje. (I. B., M. R.) 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa