Serđo Valić velikom feštom u Raklju slavi 30. rođendan i 25 godina glazbene karijere

0
Serđo Valić na snimanju spota za pjesmu „Kome sam se zamjerio ja“ (snimio: Roberto Matković)
Serđo Valić na snimanju spota za pjesmu „Kome sam se zamjerio ja“ (snimio: Roberto Matković)

Velika fešta očekuje sve zainteresirane u četvrtak, 20. lipnja u Raklju gdje poznati pjevač i radijski voditelj Serđo Valić slavi 30. rođendan i obilježava 25 godina bavljenja glazbom. Na pozornici na Bolovanu, od večernjih sati pa sve do kasno u noć održat će se kulturno umjetnički i zabavni program, na kojem će nastupiti brojni glazbenici i glazbene skupine Valićevih prijatelja iz cijele Istre.

Zagrijavanje uz druženje i svirku počinje u 19 sati, a sat vremena kasnije starta program tijekom kojeg će se publici predstaviti KUD Mate Baolte, vokalna skupina Brajde, Pere Škuflić i Pere Brgić, Kristijan Rudan i kumpanija harmonikaša, Đino Bučić, Milio Fonović Lemešić, Bepo Maurić, Milan Milotić, Trio Šaltin, vokalna skupina Nigrignanum, Ive Žagrić, Ive Škuflić Brico, Renato Špada, Dario Grgorović i Slavko Celija, Luka Brgić i barbanski harmonikaši, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom  Budimira Žižovića.

U programu će nastupiti i slavljenik Valić koji će ovom prilikom promovirati svoju novu pjesmu „Zapjevajmo svi“ za koju je tekst napisao Bratislav Zlatanović s kojim je surađivao na nekoliko zadnjih pjesama, a novo pojačanje je Marino Seko iz Zadra, autor glazbe.

Na fešti neće nedostajati ića i pića, za koje će se pobrinuti chef Albino Rojnić koji će za sve okupljene pripremiti besplatnu maneštru.

„Od najranijeg djetinjstva počeo sam se zanimati za glazbu, svirati, kantati i to se nastavilo kroz lita sve do danas, pa je ovo prilika da proslavim zajedno ova dva jubileja. Pozivu da mi se pridruže na pozornici odazvali su se moji prijatelji i kolege iz cile Istre s kojima sam sve ove godine radio i surađivao, a od nekih i učio i na tome im hvala. Fešta je otvorena za sve, svi su dobrodošli da se družimo, kantamo, plešemo i zabavljamo se cilu noć“, rekao je Valić. (D.K.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa