Saznajemo

Dragana Kos Milevoj imenovana za sutkinju Županijskog suda u Puli

2
Dragana Kos Milevoj
Dragana Kos Milevoj

Na 8. sjednici Državnog sudbenog vijeća, održanoj 13. srpnja Dragana Kos Milevoj iz Rapca imenovana je za sutkinju Županijskog suda u Puli.

Do prelaska na novu dužnost bila je sutkinja na Kaznenom odjelu Općinskog suda u Pazinu, od 2012. do kraja 2018. godine bila je sutkinja Općinskog suda u Puli, također na Kaznenom odjelu, a od 2014. do listopada 2017. bila je i predsjednica tog odjela.

 

Sutkinja za mladež bila je od rujna 2012. do kraja 2018. godine, a u dva navrata bila je i sutkinja zadužena za praćenje sudske prakse.

Dragana Kos Milevoj je sudjelovala u provedbi projekta reorganizacije pravosudnog sustava kao pomoć koordinatoru. Riječ je o projektu spajanja sudova koje je provedeno 2015. godine.

Karijeru je započela kao sudačka vježbenica na Općinskom sudu u Labinu 2005. godine. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 2004. godine, a tri godine kasnije položila je pravosudni ispit.

Dragana Kos Milevoj je tijekom svoje karijere sudila u brojnim kaznenim postupcima o kojima se zbog interesa javnosti izvještavalo u medijima. (N.Č.) 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa