Gustafi zapaprili Narodni roštilj uz PIK u Puli

10.06.2013 - 13:40
Narodni roštilj u Puli
Narodni roštilj u Puli

Sunčana nedjelja izmamila je brojne Puljanke i Puljane, a zavodljivi mirisi „Narodnog roštilja uz PIK“ osvojili su Istrijane, njihove goste te slučajne prolaznike. Nakon Zagreba, Vinkovaca, Osijeka i Zadra veliko gastronomsko događanje u organizaciji Narodnog radija i PIK Vrbovca konačno je došlo i u srce zapadne Hrvatske.

Nakon otvorenja sezone na zagrebačkom Bundeku, kandidati za najboljeg roštilj majstora nastavili su utakmicu u spravljanju najukusnijeg roštilja s PIK svježim mesom u Puli. Stručni žiri s majstorom kuharom Brankom Ognjenovićem na čelu zaključio je kako su Istrijani pravi maheri u pripremi mesa i roštiljanju. Pobjedu su odnijeli Veseli Istrijani s odličnim mesnim delicijama koje su osvojile najviše bodova žirija od svih dosadašnjih roštiljada, točnije 145 bodova od ukupnih 150.

'Drago nam je da smo pobijedili. Da budem iskren nisam se nadao pobjedi. Konkurencija je bila stvarno jaka. Ipak, za roštilj treba imati malo prakse. Treba polako peći i stalno okretati. Tajna je u vatri!', otkrio je član pobjedničkog tima djelić mudrosti koja im je donijela ovako visoku pobjedu.

Popularni voditelj Narodnog radija Davor Dretar Drele bio je zadužen za zabavu i odlično raspoloženje, a pozitivnom ozračju uvelike su pomogli i Gustafi koji su otvorili ples sa svojim hitovima.

Sljedećeg vikenda „Narodni roštilj uz PIK“ doživjet će svoj vrhunac, odnosno konačno ćemo na zagrebačkom Jarunu otkriti ime roštilj majstora godine. Naime, ove nedjelje održat će se veliko finale „Narodnog roštilja uz PIK“, na kojem će se okupiti pobjednici iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Zadra i Pule te još jednom odmjeriti snage za titulu najboljeg među najboljim roštilj majstorima.

Branko Ognjenović i Drele
Branko Ognjenović i Drele

Tweet

Posljednje novosti