U Puli u tijeku ICT konferencija Let'sGrow s temom karijera

0

U Hotelu Park Plaza Histria 25. svibnja održava se ICT konferencija „Let'sGrow“ u organizaciji ICT Istra. Prisutnima se na otvaranju konferenciji u ime Grada Pule obratio gradonačelnik Filip Zoričić i rekao da mu je posebno drago vidjeti velik broj mladih ljudi, studenata i učenika što je to najbolja poruka ove konferencije.

„Čestitam Deanu Verbancu i cijelome timu na organizaciji. Želim vam da ustrajete u ovome i nastavite čuvati tradiciju. Lani ste imali temu obrazovanje, ove godine karijeru. To je dobar pravac  kojim idete. Još je važnije da imate dva kvalitetna panela, uz ostale kvalitetne panele, onaj o ženama u ICT i panel u kojem sudjeluju učenici, što je itekako dobra poruka. To je najbolje ulaganje u obrazovanje. Učenici, hrabro kažite ono što  mislite i kako promišljate budućnost“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić zaželivši dobru konferenciju.

 

Pozdravnim govorima obratili su se i Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group, Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK - Županijske komore Pula te Dean Verbanac, predsjednik udruge ICT Istra.

U jednom od panela naziva Napredak ICT sektora u Istri u protekloj godini: postignuća, izazovi i budući trendovi sudjelovala je pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu Grada Pule Anja Ademi.

Na konferenciji su predviđena su brojna stručna predavanja, paneli i radionice na kojima će sudjelovati uspješni predavači, inovatori i predstavnici ICT industrije, a posjetitelji će na licu mjesta moći stvarati kontakte, saznati informacije od stručnjaka iz prakse, uz još niz korisnih savjeta, primjera dobre prakse i ostalih zanimljivih aktivnosti.

Konferencijom se želi djelovati na karijerne mogućnosti učenika, studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u, tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti potrebna znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru. Suorganizatori konferencije su Istarska županija i Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Grada Pula i Arena Hospitality Group.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa