Pulske poduzetnice ugostile slovenske kolegice u Loboriki (foto)

0
Sudionice susreta
Sudionice susreta

Delegacija Zajednice slovenskih poduzetnica (Skupnost slovenskih podjetnic) s predsjednicom Martom Turk posjetila je 23. ožujka članice udruge BPW Pula, kojom prigodom su se održali poslovni susreti u Loboriki, u restoranu Vesna Loborika.

Predsjednica BPW Pula dr.sc. Alida Perkov u pozdravnom govoru istaknula je 22-godišnju suradnju između dva kluba, koja je započela zajedničkim istupom predsjednica Turk i Perkov 2001. godine u UNECE-u u Genevi, a kasnije i na Podunavskoj poduzetničkoj konferenciji u Ulmu. Poslovni susreti održali su se već u Ljubljani i Vodnjanu, te je ovo već treći klupski susret poduzetnica.

 

Susret poslovnih žena Slovenije i Istre odlična je prilika za razmjenu iskustava i dobrih praksi, povezivanje i sklapanje novih poznanstava, a svakako i poslovnih prilika.

Nakon uzajamnog predstavljanja poduzetničkih djelatnosti članica, održan je Lobbying for shopping BPW članica. Članice su dale podršku otvaranju novog kozmetičkog salona u Loboriki tj. salona Kati  i sudjelovale u prodajnoj izložbi proizvoda mediteranskog bilja firme Svijet biljaka te rukom oslikanih svilenih šalova S-hand. Uzvratni posjet planira se najesen u Ljubljani.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa