Točno dva mjeseca do skupa Productworld 2023.

0

PRODUCTWORLD 2023 konferencija održati će se u opatijskom hotelu Ambasador od 20. do 22. travnja ove godine i okupiti će stručnjake iz područja razvoja proizvoda, voditelje projekata, marketing menadžere te članove i predsjednike uprava srednjih i velikih kompanija ICT i bankarskog i financijskog sektora.

Prvi puta u ovom dijelu Europe održati će se konferencija koja je posvećena temi product menadžmenta - odnosno području razvoja proizvoda. Cilj je okupiti ne samo stručnjake iz područja ICT-a i product menadžmenta već i ostale dionike tog procesa. Stoga već na popisu govornika imamo ljude iz tvrtki kao što su A1 Hrvatska, Asseco, Bozic, Croatia Osiguranje, Endava, GlobalLogic, Google Europe HQ UK, Infobip, Lemax, Poslovna Intligencija, Q Agency, Rimac Techonolgy, Sinc, Trancsom i Unicredit HQ Italija.

Goran Krstulović, organizator i direktor foruma je u najavi konferencije istaknuo: "PRODUCTWORLD 2023 konferencija ima za cilj pružiti svim prisutnima 14 različitih konkretnih studija slučajeva iz područja product menadžmenta gdje će okupljeni moći saznati kako vodeće svjetske, regionalne i hrvatske kompanije u današnje vrijeme rješavaju proces razvoja produkata, organizaciju produktnih timova, produktne operacije i brojne druge teme vezane uz povezivanje opće poslovne strategije sa razvojem novih digitalnih usluga.

Osim prezentacija, odnosno primjera iz prakse u dvodnevnom programu će biti i četiri panela: Glavni direktori za proizvode (CPO) Panel Talk: Zašto radimo ono što radimo i kako pobijediti na današnjem tržištu, Product Marketing Panel Talk: Engaging Customers & Delivering Value, Panel o strategiji proizvoda: Ostvarivanje korporativnih ciljeva kroz proizvode, Panel o razvoju proizvoda: Tajni umak za uspješnu isporuku proizvoda."

 

Domagoj Vidas, direktor foruma za odnose s javnošću je dodao: „Nakon niza uspješnih JumpIT Foruma odlučili smo okupiti stručnjake i izvan granica Republike Hrvatske i to u području drugačijem od onog koji obuhvaćamo na JumpIT Forumima, ali u provjerenom formatu - kratki i sadržajni primjeri iz prakse uz interakciju koja nam je vrlo bitna na našim konferencijama.

Trajanje konferencije je tri dana od kojih je treći dan rezerviran isključivo za networking i druženje, kroz cjelodnevni team-building od posjeta parku prirode Učka, do jedrenja i gastro ture. Sada, dva mjeseca prije konferencije imamo već značajan broj prijavljenih što nam je pokazatelj da je postojalo upražnjeno mjesto za konferenciju ovakve tematike".

Key-note govornik će biti svjetski poznati Karlheinz Muenchow koji nam dolazi iz Atlante (SAD). Karl je aktivno vodio preko 200 lean-agile inicijativa u 18 zemalja tijekom proteklih 15 godina, radeći s rukovoditeljima i timovima na najvišoj takozvanoj C razini kao trener, konzultant i mentor.

Kao pragmatičar, gospodin Muenchow ne ograničava rješenja na prilagodbu omiljenim agilnim okvirima ili nacrtima skaliranja koji često mijenjaju samo terminologiju. On je lider u industriji i vizionar koji propagira pristup da agilne metode moraju odgovarati domeni, potrebama, očekivanjima i ciljevima klijenata s kojima surađuje. Medijski pokrovitelji PRODUCTWORLD 2023 konferencije su Bug/Mreža, Istarski.hr, Novi milenij te Poslovni dnevnik. Za konferenciju se može prijaviti putem poveznice www.productworld.eu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa