četvrtu godinu zaredom

Rockwool Adriatic sufinancira Labinsku školu rukometa (video)

0
Stoje: Anđelka Toto Ormuž, Goran Vlačić, Natali Zahtila, Ksenija Vidali, Adriana Prosenjak, Patrik Franković i Aleks Fonović. Sjede: Ivan Dundara, Marko Mucić, Lucija Golja i Anika Marić
Stoje: Anđelka Toto Ormuž, Goran Vlačić, Natali Zahtila, Ksenija Vidali, Adriana Prosenjak, Patrik Franković i Aleks Fonović. Sjede: Ivan Dundara, Marko Mucić, Lucija Golja i Anika Marić

Rockwool Adriatic i Labinska škola rukometa za djevojčice i dječake 11. studenoga potpisali su ugovor o suradnji u sportskoj 2022./2023. godini. Svečanost je održana u Tvornici kamene vune Rockwool, a prisustvovali su direktor tvornice Aleks Fonović, predsjednik MRK „Rudar“ Labin Patrik Franković, voditeljica korporativnih poslova u Rockwoolu Anđelka Toto Ormuž, voditelji škole Adriana Prosenjak, Ksenija Vidali, Natali Zahtila i Goran Vlačić te četvero ponajboljih polaznika škole: Ivan Dundara, Marko Mucić, Lucija Golja i Anika Marić, članica kadetske Hrvatske rukometne reprezentacije.

"Labin je grad rukometa, pogotovo ženskog rukometa i mi smo jako sretni što smo dio te priče i te tradicije“, istaknula je Toto Ormuž.

„Iznimno smo ponosni i sretni što smo ugovor o suradnji produžili po četvrti put. To je znak da Labinska škola rukometa radi dobro i kvalitetno i da je Rockwool to prepoznao“, rekao je Franković i dodao:

“Bez podrške gospodarstva, konkretno Rockwoola, nije moguće održavati kvalitetu na razini koju želimo jer potrebna su sredstva za opremu, lopte, rekviziti i, naravno, sufinanciranje trenera. Zato još jednom zahvaljujem tvrtki Rockwool, a na nama je sada da se iznova dokazujemo. Nadamo se da će ova suradnja trajati što duže.“

„Klub nam je prije četiri godine prezentirao svoje rezultate, viziju, želje i strategiju i budućnost, što se nama izrazito svidjelo“, rekao je Fonović.

“Prepoznali smo njihovu želju, dobar rad i marljivost u radu s najmlađima i zato smo odlučili pomoći im. Ove godine smo u odnosu na inflaciju povisili iznos ugovora. Nadamo se da će i ostale tvrtke na Labinštini slijediti naš primjer u pomaganju sporta.“

Ksenija Vidali, inače trenerica Ženskog rukometnog kluba „Rudar“, ovom je prilikom pozvala na navijanje u predstojećoj, izuzetno važnoj utakmici kluba.

„Pozivam sve Labinjane da ove subote, u 18 sati, dođu u sportsku dvoranu i podrže naše Labudice u borbi za 1. Ligu i ujedno podrže Udrugu Mendula u njihovoj humanitarnoj akciji. Zajedno smo jači!“, poručila je. (Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa