Na obilježavanju Svjetskog dana plesa u Pazinu nedostajala jedino publika

0
Svjetski dan plesa u Pazinu
Svjetski dan plesa u Pazinu

"Publika mi je zaspala. Ča vas je štufalo sunce?", primijetio je Dražen Turina Šajeta, voditelj programa obilježavanja Svjetskog dana plesa koji je u subotu 4. svibnja održan na pazinskom Trgu slobode.

Naime upravo je publika jedino što je nedostajalo da program bude potpuno uspješan. Sunčano vrijeme, velik broj zanimljivih i veselih plesača, dobra glazba sve su to organizatori priredili besplatno za gledatelje, no i ovog puta bez većeg odaziva.

Naime, Udruga za ples i rekreaciju " Roxy dance" kao organizator u Pazin je dovela 200-tinjak plesača iz cijele Istre pa i šire. Na Svjetskom danu plesa nastupale su: Zvijezdice, Sweet-Free-Blue dream, Hot secret, Sara, Cerovljanske mažoretkinje, Allegro, G.k.Roxanne, Art dance,Sense & dance, Cool step, P.c. Studio i Roxy dance.

Na pozornici je bilo raznolikih plesova, od bachate pulskog Plesnog centra Studio, preko jazz dance-a, hip hopa, sambe, pa čak i trbušnog plesa. Na kraju su, svi sudionici susreta otplesali zajedničku koreografiju na trgu što je novost u odnosu na prošlogodišnji program. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Šajeta
Šajeta

Plesači - zajednička fotografija
Plesači - zajednička fotografija
Zajednička koreografija svih sudionika
Zajednička koreografija svih sudionika

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa