Karamarko: Nije isto biti član HDZ-a u Imotskom, Krapini, Vinkovcima ili u Istri

0
Tomislav Karamarko
Tomislav Karamarko

"Vama ova stranka duguje posebnu zahvalnost. Nije isto biti član HDZ-a u Imotskom, Krapini, Vinkovcima ili ovdje u Istri", kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko obraćajući se članovima stranke, 6. svibnja u Pazinu.

Predsjednik stranke izrazio je povjerenje u kandidate na predstojećim izborima. "Znamo da u Istri imamo silni potencijal i ono čime ćemo pobjeđivati je naš gospodarski program", kazao je Karamarko. Bez obzira na ideološke razlike i među strankama i među ljudima, dodao je, svi ljudi žele živjeti dobro i kvalitetno.

"Medije nemamo, ali imamo prijatelje, telefone, vozila, idemo od vrata do vrata i tako ćemo ostvariti i ovu pobjedu", rekao je predsjednik HDZ pozivajući članove stranke na angažman u kampanji za predstojeće izbore.

Pred vama je novi HDZ

U razgovoru s novinarima, Karamarko je kazao da očekuje korektnu i poštenu kampanju. "Mi ćemo takvu kampanju voditi, a očekujem i da će drugi voditi takvu kampanju", dodao je.

"U žaru borbe može se i pogriješiti, ali se ne smije prelaziti granice. Mora se znati priznati grešku i pravovremeno reagirati kao što smo to i mi napravili", odgovorio je Karamarko na pitanje o neprikladnim plakatima HDZ-a koji su izašli u Sisku.

Kukuriku kaoliciju nazvao je sustavom u raspadu. "To je čitavo vrijeme bio brak iz interesa. Čitavo vrijeme radi se o sinekurama, o podijeli položaja. Podijelili su vozila kabinete, u javnim poduzećima postavili nestručne ljude", kazao je Karamarko.

"Pred vama je novi HDZ. Istjerali smo korupciju i kriminal iz HDZ-a i vratili poštenje i domoljublje. Ničiji osobni interes nije važniji od interesa HDZ-a i interesa Hrvatske", zaključio je predsjednik HDZ-a. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa