Nathali Marie Pinzan sud odbio žalbu na presudu o zajedničkom skrbništvu

0
Mauro Pinzan sa sinom
Mauro Pinzan sa sinom

Nathali Marie Pinzan, majka ubijenog petogodišnjeg Samuela, kojeg je 19, studenog u Vodnjanu ubio otac Mauro Pinzan (33), a potom i sebi oduzeo život vješanjem, 13. siječnja ove godine podnijela je žalbu na sudsku presudu o zajedničkom skrbništvu nad dječakom, potvrđeno je na Općinskom sudu u Puli. Spis je u povodu njezine žalbe 28. siječnja s Općinskog suda u Puli proslijeđen Županijskom sudu u Puli, kao drugostupanjskom sudu, koji je 21. veljače odbio žalbu Nathalie Marie Pinzan te potvrdio presudu pulskog Općinskog suda, piše Večernji list.

Tu je sudsku odluku majka ubijenog dječaka primila 4. travnja ove godine, stoji u priopćenju suda. Presuda, potvrdili su na sudu, nije dostavljena pulskom Centru za socijalnu skrb, u koji je u ponedjeljak stigla inspekcija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi kako bi utvrdila sve okolnosti.

Strašna tragedija u vodnjanskoj Smareglinoj ulici još je jednom otvorila bolna pitanja narušenih obiteljskih odnosa nakon razvoda supružnika i brige nad djecom. U ovom posljednjem, vodnjanskom slučaju mnogi prozivaju upravo Centar za socijalnu skrb, u kojem su kazali da je razvod supružnika Pinzan protekao u najboljem redu te im se nikada poslije nisu obratili. Nesretni će dječak, kako doznajemo, biti pokopan na groblju u Ližnjanu nedaleko od Pule, u krugu najuže obitelji Nathali Marie Pinzan.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DOKTOR/ICA MEDICINE - SPECIJALIST/ICA PEDIJATAR/ICA

Do: 06.08.2020.

PAZIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOMISIONER/KA

Do: 06.08.2020.

VIŠNJAN-VISIGNANO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA PREDŠKOLSKE DJECE

Do: 06.08.2020.

BRTONIGLA-VERTENEGLIO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNIK/ICA U NASTAVI

Do: 06.08.2020.

OPRTALJ-PORTOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA