Novigrad domaćin završnice hrvatskog rukometnog kupa

0
Od četvrtka 9. do subote 11. svibnja Novigrad će nakratko biti središnjim mjestom hrvatskog rukometa
Od četvrtka 9. do subote 11. svibnja Novigrad će nakratko biti središnjim mjestom hrvatskog rukometa

Od četvrtka 9. do subote 11. svibnja Novigrad će nakratko biti središnjim mjestom hrvatskog rukometa, obzirom da se tijekom ta tri dana u novigradskoj sportskoj dvorani održava atraktivna završnica rukometnog kupa Hrvatske. Na rasporedu će od četvrtka do subote biti polufinalni i finalni mečevi kup natjecanja za muške i ženske seniorske ekipe, kao i finale kupa u konkurenciji kadetkinja i kadeta. Publika u novigradskoj dvorani imat će tako priliku tri dana uživati u vrhunskom muškom i ženskom rukometu, te svjedočiti borbi za prestižnu titulu osvajača kupa Hrvatske u čak četiri natjecateljske kategorije.

U četvrtak će tako snage u polufinalu ženskog kupa odmjeriti Podravka Vegeta i Sesvete Agroproteinka (15 sati), te Lokomotiva i Podravka Lino (19 sati), dok će između ovih dvaju susreta finalnu kup utakmicu u 17 sati odigrati kadetkinje.

U petak se u 13,15 sati odigrava utakmica za treće mjesto u ženskoj seniorskoj konkurenciji, a potom slijede polufinalni susreti muškog kupa. U 15,30 susrest će se Croatia osiguranje Zagreb i Umag, dok su drugi polufinalni par Đakovo i Poreč, što znači da će istarska publika imati predstavnike u oba polufinalna susreta, pa je za očekivati da će i Poreč i Umag imati primjerenu podršku s tribina. Između dviju polufinalnih utakmica, u 17,30 sati odigrat će se finale kupa za žene.

U subotu atraktivni program započinje u 14 sati utakmicom za treće mjesto muškog kupa, u 16 sati odigrava se finale kupa za kadete, dok će trodnevni praznik hrvatskog rukometa u Novigradu biti zaključen finalnom utakmicom koja će iznjedriti pobjednika ovogodišnjeg kupa Hrvatske za muškarce.

Ulaznice za ove vrhunske rukometne predstave mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna po danu, odnosno uz ulaznicu od 50 kuna može se uživati u svim susretima koji su na programu toga dana. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti putem interneta, na adresi www.ulaznice.hr odnosno na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr, dok će se na dan utakmice moći kupiti na blagajni dvorane. Organizator završnice kupa Hrvatske u rukometu je Hrvatski rukometni savez, uz domaćinstvo Grada Novigrada-Cittanova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa