Grad Pula poklanja građanima koncert za pamćenje: Gustafi sutra u INK slave 33. rođendan

03.05.2013 - 12:33
Edi Maružin, Sara Querioz Popović, Daniel Sponza i Čedo Mošnja
Edi Maružin, Sara Querioz Popović, Daniel Sponza i Čedo Mošnja

Ipak je to kazalište pa ne možemo odmah napraviti štalu, tako da smo koncert podijelili u četiri čina, najavo je Edi Maružin iz Gustafa veliki koncert koji će se sutra, 4. svibnja uoči Dana Grada održati u Istarskom narodnom kazalištu u Puli.

Tako će za sve fanove koji su tražili, a do sad nisu čuli, ovoga puta imati priliku Gustafe čuti u unplugged verziji. Slijedi nastup s nekim od bivših članova Gustafa te s gostom, Tomislavom Golubanom koji je svirkom na usnoj harmonici zaslužio Porina. Zadnji će čin biti svima dobro znana Gustafska štala.

Gustafi će u INK po prvi put nastupati s novim pjevačicama, Sarom Querioz Popović i Anom Antolović.  

„Riječ je o projektu kojim svake godine povodom Dana Grada obilježavamo vrijedne jubileje pulskih sastava“, pojasnio je Daniel Sponza, producent koncerta. Do sad su tako organizirali koncert Anelida kojim su proslavili 45 godina postojanja, zatim Nole koja je slavila 18. Obljetnicu, Bruno Krajcar koncert je proslavio 30. jubilej, a Gustafi će sutrašnjim koncertom proslaviti 33. rođendan.

„Drago mi je da ćemo proslaviti ovaj lijepi jubilej, ali iako su nam to Isusove godine, nadamo se da nas neće razapeti jer bi stili još malo delati“, rekao je Maružin. „Meni su sve ove godine bile nezaboravne, a jesu li bile uspješne, to vi procijenite“, dodao je.

Koncert je besplatan, a pozivnice ili karte mogu se uzeti na blagajni kazalište. Koncert Gustafa Long play 33 počinje sutra u 20.30 sati. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Tweet

Posljednje novosti