Rovinjsko selo: Pijani 38-godišnjak zapalio palmu pa napao policajce i prijetio im smrću

02.05.2013 - 10:27
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija kazneno prijavila 38-godišnjaka s područja Rovinja, zbog osnove sumnje da je počinio kaznena djela napad na službenu osobu i prijetnja. Naime, policajci su, 1. svibnja oko 3,50 sati zaprimili dojavu o zapaljenju palme ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Stjepana Žiže u Rovinjskom Selu.

Dolaskom na mjesto događaja, kada su od 38-godišnjaka zatražene obavijesti u svezi zapaljenja palme, muškarac je pod  utjecajem alkohola od 1,80 promila, započeo vikati, vrijeđati i omalovažavati policajce. Unatoč upozorenjima, muškarac nije prestao s protupravnim ponašanjem, a u trenutku uhićenja, fizički je napao policijskog službenika, nanijevši mu lakše ozlijede.

Obzirom da je muškarac prilikom postupanja prijetio smrću, protiv njega se uz optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog  prijetnje podnosi i kaznena prijava. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 38-godišnjak je jučer u večernjim satima priveden  u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska policija.

Tweet

Posljednje novosti